Dåbsgaver til piger

Skal du til barnedåb hos en pige? Få her gaveideer til både klassiske dåbsgaver som børnebøger eller anderledes gaver som tumlemøbler fra Bobles

barnedåbsgaver til piger

Et par ideer til, hvad man kan give en pige i barnedåbsgave.Foto: Smartkids.dk, Magasin.dk og Lirumlarumleg.dk.

 

Jeg har kigget i forskellige webshops for at finde gaver, som jeg ville give, hvis jeg skulle købe en dåbsgave til en pige.

Jeg har selv købt flere forskellige tumblemøbler fra Bobles til min dreng, og han har glæde af dem hver dag. Jeg kan rigtig godt lide de nye i lyst trælook, da de med deres enkle og anonyme look passer godt ind i enhver stue, hvor ens barn og derfor også tumlemøblerne er. I Magasins onlineshop Magasin.dk har de et udvalg af tumlebøblerne fra Bobles. På billedet ses (nr. 1) Hval wild nature til 1.299 kr.

Der går ikke lang tid før den lille kan sidde med ved bordet og vil spise selv. Sebra laver nogle rigtig søde og sjove spiseæt i plast, så de tåler at blive kastet på gulvet, og i flotte farver. Hos Smartkids.dk kan du få kopper, bestik og tallerkener separat, men du kan også købe et spisesæt samlet til 119,75 kr (nr. 2).

Et sikkert og godt valg er at give en bog. Til min søns barnedåb fik vi mange bøger. Blandt andet fik vi Palle alene i verden af Jens Sigsgaard, Min første ordbog af Richard Scarry og Peter Pedal af H.A. Rey. Alle bøger jeg kan huske fra min barndom, og som jeg glæder mig til at læse højt for ham, når han bliver ældre. Bøgerne er fundet hos Lirumlarumleg.dk og koster mellem 100 og 150 kr. per stk.

Legetøj er også altid en god gaveide, også selvom der går noget tid før barnet kan bruge det. Jeg foretrækker legetøj i strik eller træ, da det indikere kvalitet og minder mig om gamle dage. På Smartkids.dk kan du masser af bamser og legetøj i strik fra mærket Sebra. Blandt andet vil jeg fremhæve en elefant på hjul til 799,75 kr., som jeg synes er rigtig skøn (nr. 4).

(Obs: Hvis du køber gennem de ovenstående butikslink vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *