3 ideer til din næste børnefødselsdag

Det kan hurtigt kræve meget arbejde at planlægge en børnefødselsdag. Du skal forberede dig mentalt på, at der kommer en stor flok børn, som skal underholdes og stimuleres hele tiden. Det kan også være svært at finde på noget nyt og spændende, som tager børnefødselsdagen til et helt nyt niveau.

Risengrød – den klassiske julefavorit

Risengrød med kanelsukker og en stor klat smør er en absolut julefavorit i mange danske hjem. Risengrød er hverken tidskrævende eller svært at lave, og du får lige her nogle gode råd til, hvordan du undgår en brændt grød samt smerter i armene.

Idéer til sjove aktiviteter om sommeren

Når vejret bliver bedre, og solen kommer frem, bliver der pludselig mange flere muligheder for sjove aktiviteter med de små. Det er nu, hvor haven virker som det perfekte sted at finde på sjove aktiviteter, men det kan være svært helt at finde ud af, hvad man skal lave.

I skal være sammen om at fejre 10 års fødselsdag

I en sammenbragt familie er det vigtigt, at I har nogle stunder sammen. En af de stunder, som er vigtige, er f.eks. børnefødselsdagen. Sådan holder du en god børnefødselsdag, hvis du er en sammenbragt familie: Det er vigtigt, at I fra dagens begyndelse er sammen om det, I skal lave.

Tag på køreferie med familien i jeres tempo

Trænger I til at komme på ferie, men er ikke meget for, at jeres barn skal sætte i et skrig, ligeså snart I er kommet ombord på flyet? Så kan I i stedet lease en bil og rejse på ferie i den.

Sørg for at dine børn får frisk luft

Bor du med dine børn i en mindre lejlighed i en større by, og vil du gerne sørge for, at dine børn får så meget frisk luft som overhovedet muligt. Så er der især en ting, du kan gøre. Læs mere om det her.

Havemøbler? Saml familien i sommerperioden

Er du på udkig efter de perfekte havemøbler, men er du stadig i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Havemøbler og generelt haveredskaber er for alvor med til at samle familien i sommerperioden. Dette skyldes, at havemøbler danner rum for, at familien kan samles om mange hyggelige stunder – både til en kold is, mens far slår græsset, og til en god grillmiddag.

Romantisk guide: Husker I at lege kærester, selvom I er forældre?

En hverdag med småfolk kan kræve sit. Tiden kan være knap, pligterne mange og mangel på overskud og selvforkælelse er noget, der hører med, når der står børn på programmet. Derfor er det også vigtigt, at man husker at pleje sit forhold og minder sig selv om, hvorfor det var man valgte at få børn med sin bedre halvdel.

Hobbyen de fleste kender til

Kvalitetstid er mange ting, og både mindre drenge og piger såvel som forældre og bedsteforældre kan få mange timer til at gå med at sidde og hygge sig om spisebordet med ting, som synes at være interessant. En hyggelig måde at være sammen med sine søskende, børn eller børnebørn på er ved at sætte sig ned og lægge perler på en perleplade.