Hvornår må børn begynde at bruge neglelak?

Der kommer naturligvis et tidspunkt, hvor børn begynder at vise interesse for neglelak. Derfor er der mange forældre, der er i tvivl om, hvornår det er okay at lade børn bruge neglelak. Faktum er dog, at der ikke er noget konkret svar på dette.

Naturligvis er det ikke noget, man skal lade barnet bruge i en alt for tidlig alder. Men hvornår man vælger at lade sit barn bruge neglelak, er dog op til én selv. Af denne grund er der naturligvis heller ikke enighed omkring, hvornår det rette tidspunkt er.

Overvej det nøje, inden du giver dit barn lov

Hvis du har gjort dig tanker om at give dit barn lov til at bruge neglelak, er det meget vigtigt, at det sker efter nøje overvejelser. Det er nemlig ikke muligt at sige fra, når du først har givet lov én gang. Derfor er det vigtigt, at du tager det op til grundig overvejelse.

Har dit barn spurgt, om du vil give lov til, at han eller hun tager neglelak på, så han eller hun kan få sommernegle, skal du derfor ikke svare med det samme. Sig derimod, at du skal tænke over det, så du kan overveje det nøje, inden du beslutter dig.

Køb neglelak uden kemi til børn

Har du i sinde at give dit barn lov til at gå med neglelak, er det vigtigt, at du ikke blot giver barnet en vilkårlig neglelak fra dit skab på badeværelset. Derimod skal du købe neglelak specifikt til dit barn, da du skal sikre dig, at det er uden kemi.

Heldigvis er der rig mulighed for at finde frem til sådant neglelak på det danske marked. Faktisk er det endda muligt at købe neglelak, der er lavet specifikt til børn, hvorfor der er rig mulighed for at vælge noget, der er ideelt for dit barn.

Lad ikke barnet bruge neglelak hver dag

Har du besluttet at give dit barn lov til at bruge neglelak? I så fald er det vigtigt, at du ikke lader barnet bruge det hver dag. Derimod bør I lave en aftale om, at det kun må bruges i ny og næ. Dermed undgår du, at dit barn får et forkert forhold til det.

Samtidig er det vigtigt at hjælpe barnet med at lægge neglelak, så det ikke kommer på huden. Det er nemlig ikke sundt for huden at blive ramt af neglelak. Indtil barnet har lært at gøre det selv, bør du derfor være med til at hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *