Hummel til børn på udsalg, tilbud eller bare billigt?

Vil du spare penge på tøj og sko fra Hummel til børn, så er her et par råd til, hvordan du gør det

Hummel og andre store og populære mærker sælges sjældent til forskellige priser i fysiske butikker og på nettet. Der er  i hvert fald sjældent mere end et par kroner, hvis ikke bare et par ørers forskel, på, hvad webshops tager for for eksempel en flyverdragt eller et par sneakers fra Hummel.

Tidligere blev udsalg brugt, når butikker skulle af med sidste sæsons mærkevarer. Men sådan er det ikke længere. Der bliver solgt mange helt nye varer fra de igangværende sæsoner.

Hvis du eller dine børn bare elsker tøj og sko fra Hummel og derfor gerne vil spare penge på mærket, er der nogle råd at følge:

  1. Find de webshops, der for eksempel har et bredt udvalg fra Hummel. For eksempel Smartkids.dk, Funkylittelemonkey.dk og Houseofkids.dk.
  2. Derefter vælger du dem ud, der har fri fragt, og handler i dem. Så vil du spare omkring 40 kr., hver gang du handler, da det er omkring det beløb, fragten ligger hos webshops. Hos for eksempel Smartkids.dk og Kids-world.dk er der altid fri fragt.
  3. Hvis du vil spare mere så tilmeld dig disse webshops nyhedsbrev eller Facebook. Så er du blandt de første, der får besked, når der er udsalg og tilbud.

Med disse råd, kan jeg ikke love dig, at du vil spare mest. Mange webshops har nemlig fragtfrie perioder, for eksempel op til jul. Eller har fri fragt, hvis man køber for et bestemt beløb som 400 kr. eller 1000 kr. Så det er ikke sikkert, at du sparer mest, bare fordi du vælger at shoppe i en fragtfri webshop. Men en ting er sikkert, og det er, at du ved at tilmelde dig dine yndlingswebshops nyhedsbrev, og shopper når der er tilbud, altid vil komme til at spare penge.

( Obs: Med nogle af de ovenstående butikslink vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Comments 45

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.