Hudpleje som forælder

Som forælder kan det være svært at få tid og overskud til sig selv, og hvis det er ens første barn, kan stress hurtigt vise sig på huden. Selvom man er nybagt mor eller far, er det stadig okay at have et ønske om at se præsentabel ud og holde sin hud ren og pæn.

Hudpleje kan være svært at klemme ind i hverdagen, men der er nogle små, nemme måder, du kan holde din hud ren, indtil du får mere overskud.

Hudpleje når der er tid

Du kan holde din hud renere og fri for uønsket olie og sved ved at vaske dit ansigt, hver gang du vasker hænder. Det er en hurtig og nem måde og kræver kun ganske få sekunder ekstra.

Om morgenen og om aftenen kan du gå mere i dybden. Du kan anskaffe dig alt-i-en ansigtsrens eller nemme hudprodukter, som du hurtigt kan køre igennem. Du sparer tid, ved ikke at have behov for en masse forskellige produkter. Som minimum bør du dog anskaffe dig en ordentlig fugtighedscreme: Ikke nok med, at cremen er god for din hud, men den gør det også nemmere at massere dit ansigt. Med ansigtsmassage om morgenen og om aftenen kan du forsinke rynker og gnide stress ud af dit ansigt, så du kommer til at opleve en større ro og et bedre overskud.

Selvom det kan være svært at finde overskuddet til hudpleje, når man er ny forælder, så er der rigtig mange måder, du kan klemme det ind. Når børnene er kommet i seng, kan du tage ansigtsmasker på og lade den sidde, mens du ordner det andet, der skal gøres. Du kan også lege ”spa dag” med dine børn og lave en hudrutine sammen med dem – sådan lærer børnene også tidligt om god hudpleje.