Her kan du købe genbrug til børn

Du kan få mange ellers dyre ting til dit barn, hvis du køber dem brugt. Vi guider dig til steder, hvor du kan købe genbrug til børn

Både nethandel og genbrugsbutikker melder om stor stigning i slaget af brugte varer til børn, skriver avisen 24timer i dag.

Den nyhed undrer mig ikke. Selv har jeg haft stor succes med at købe ellers dyre ting brugt. F.eks. har jeg fået en virkelig pæn Odder barnevogn i sort til kun 1800 kr., der ofte koster 8000-1.000 kr. fra ny af, og en Juno seng til 4000 kr., der koster 10.000 kr fra ny af.

Udover at jeg har fået ellers dyre ting billigt, har jeg også kunne sælge tingene videre til næsten samme pris, som jeg købte dem for. F.eks. købte jeg en Leander vugge brugt, men da min dreng ikke ville ligge i den, valgte jeg at sælge den videre. Det betød jeg kun mistede få hundrede på dette “fejlkøb”.

Af steder på nettet, er der Den Blå Avis, dba.dk, hvor du kan finde alt fra banevogne til senge og tøj. I samme duer er der Yah.dk, og hvis du kun er på udkig efter tøj eller ting til børneværelset er der Trendsales.dk.