Her kan du få flyverdragter fra Hummel billigst

Du kan få flyverdragter fra Hummel billigst hos Smartkids.dk, viser et pristjek. De har nemlig i modstætning til andre webshops ingen fragt

flyverdragter hummel

Et udvalg af flyverdragter fra Hummel. Foto: Smartkids.dk

 

Det er efterhånden blevet rigtig koldt udenfor, og derfor er det også tid til at putte de små børn i en flyverdragt. Jeg er faldet over flyverdragterne fra Hummel, og jeg synes, dem der er ensfarvede er rigtig pæne.

For at finde ud af hvor man kan få flyverdragterne billigst, har jeg gennem Pricerunner.dks pristjek og ved at klikke rundt på nettet fundet ud af, at du kan få dem billigst hos Smartkids.dk.

Her koster flyverdragterne fra 9 måneder til 4 år 799,75 kr. De fås i farverne lilla, mørkebrun, grøn, flerfarvet og mønstret. Flyverdragterne fra 2-12 år koster 999,75 kr. De fås i rød, lilla, mørkebrun, mørkeblå og mørkegrå.

I de webshops, hvor jeg har fundet flyverdragter fra Hummel, koster de det samme som hos Smartkids.dk, men her koster fragten noget. Hos for eksempel Trendyshop.dk koster fragten 39 kr., og hos Houseofkids.dk koster fragten også 39 kr. Det vil sige, at du sparer 39 kr. ved at købe flyverdragten hos Smartkids.dk.

Flyverdragterne har hætte med fleece foer. Indvendig fleece i overkroppen. Kvaliteten er 100% polyester. Foeret er 100% micro fleece.

Hvis du kender en webshop, der sælger flyverdragter fra Hummel billigere end hos Smartkids.dk, må du meget gerne dele det med de andre læsere ved at skrive det i kommentarfeltet nedenfor!

(Obs: Hvis du køber gennem linket fra Smartkids.dk vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Comments 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *