Her kan du få termotøj til børn og baby

Termotøj holder dit barn varm i overgangen til og fra flyverdragt. Se her, hvad du kan få af termotøj til børn og baby

termotøj

Mærkerne CeLaVi, CareTec og Mikk-Line fører termotøj. Foto: Smartkids.dk og Filabel.dk.

 

Når det ikke er frostgrader udenfor, kan termotøj være et godt valg af overtøj til dit barn. På børnetøjsbutikken Filabel.dks hjemmeside skriver de om termotøj.

-Termotøj er næsten uundværligt i tiden før og efter flyverdragt. – Altså når vejret stadig er lidt for køligt til overgangsjakke og lidt for varmt til flyverdragt.

Vind- og vandafvisende

Termotøj er fremstillet i vind- og vandafvisende oxford nylon, og har vandtæt coating på knæ og bag. Et termosæt har ekstra slidstærk på numse og knæ, så det ikke bliver fugtigt og koldt at sidde og kravle på jorden, i sandkassen eller hvor nu barnet befinder sig.

Du kan få en termodragt, som er en heldragt, til de mindste. Og til de større børn kan du få et todelt termosæt, så kan de også bruge termojakken alene.

Flere mærker

CareTec er et af de mærker, der laver termotøj. Jeg kan godt lide deres sæt i støvet oliven grøn, brun og lilla (nr. 1). Se CareTecs udvalg hos Filabel.dk, hvor et todelt sæt koster 300 kr.

Et andet mærke, der laver termosæt er CeLaVi. Deres termosæt har varmt fleecefoer. Her kan jeg godt lide deres todelte sæt i farven navy (nr 2). Sættet koster 350 kr. hos Filabel.dk.

Mærket Mikk-Line kan man ikke komme udenom, når man nævner ordet termosæt. Jeg har allerede købt to sæt til min dreng, da han voksede ud af det første. Mikk-Lines termotøj er ensfarvet og i nogle pæne farver som for eksempel dem i sort (nr. 4), mørkeblå (nr. 3) og navy. Og så er det svært at komme udenom, at de er meget billige med en pris på 199,75 kr. hos webshoppen Smartkids.dk.

(Obs: Hvis du køber gennem de ovenstående butikslink vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Comments 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *