hummel regntøj

Her kan du få regntøj til børn fra Hummel billigst

Et pristjek viser, at du kan få regntøj til børn fra Hummel billigst hos Smartkids.dk. Her er der ingen fragt, og hermed sparer du 14 %

hummel regntøj

Hummel regntøj i mørkegråt. Foto: Smartkids.dk

 

Hummels regntøj til børn og baby er bare super flot, og jeg er specielt vild med regntøjet i mørkegråt og grønt. Jeg har været gennem Pricerunner.dks pristjek og rundt på nettet for at finde den webshop, hvor du kan finde regntøj fra Hummel billigst.

Konklusionen er, at Smartkids.dk er den webshop, hvor du kan spare mest på regntøjet. Her koster et sæt regntøj 500 kr., og der er fri fragt.

I alle de webshops hvor jeg har fundet regntøj fra Hummel koster et sæt 500 kr., men her koster fragten noget. Hos for eksempel Trendyshop.dk koster regnsættet med fragt 539 kr., og hos Houseofkids.dk koster sættet også 539 kr. med fragt. Det vil sige, at du sparer 14 % ved at købe regntøjet hos Smartkids.dk.

Regntøjet fra Hummel er lavet i 100 % polyester og fås i mørkegråt, grønt, blåt, pink og lilla.

Hvis du kender en webshop, der sælger regntøj fra Hummel billigere end hos Smartkids.dk, må du meget gerne dele det med de andre læsere ved at skrive det i kommentarfeltet nedenfor!

(Obs: Hvis du køber gennem linket fra Smartkids.dk vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Comments 26

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.