Her kan du få vinterjakker til børn fra Hummel billigst

Et pristjek viser, at du kan få vinterjakker til børn fra Hummel billigst hos Smartkids.dk, de har nemlig ingen fragt

hummel vinterfrakker

Et udvalg af vinterjakker fra Hummel. Foto: Smartkids.dk

 

Jeg synes, at mange af Hummels vinterjakker til børn og baby har et sporty og sejt look – og så ser de bare super varme ud. Med små børn eller babyer er det mest praktisk at give dem flyverdragt på, men det er også meget praktisk at have en jakke, hvis barnet ikke lige skal ned og gå eller kravle. For eksempel til en hurtig cykeltur eller en biltur.

Jeg har været gennem Pricerunner.dks pristjek og rundt på nettet for at finde den webshop, hvor du kan finde vinterfrakker fra Hummel billigst.

Billigst hos Smartkids.dk

Her viser det dig, at Smartkids.dk er den webshop, hvor du kan spare mest på vinterfrakkerne. Her koster jakkerne mellem 449 kr. og 699 kr., og der er fri fragt.

I de webshops, hvor jeg har fundet jakker fra Hummel, koster de det samme som hos Smartkids.dk , men her koster fragten noget. Hos for eksempel Trendyshop.dk koster fragten 39 kr., og hos Houseofkids.dk koster fragten også 39 kr. Det vil sige, at du sparer 39 kr. ved at købe vinterfrakken hos Smartkids.dk

Jakkerne fra Hummel er lavet i 100 % polyester og fås i mørkegrå, grøn, blå, pink og lilla.

Hvis du kender en webshop, der sælger frakker fra Hummel billigere end hos Smartkids.dk, må du meget gerne dele det med de andre læsere ved at skrive det i kommentarfeltet nedenfor!

(Obs: Hvis du køber gennem linket fra Smartkids.dk vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.