Her kan du få flyverdragter fra Reima billigst

Du kan få flyverdragter fra Reima billigst hos Smartkids.dk og andre webshops, hvor der er fragt.

Flyverdragterne fra Reima er blandt de bedste og derfor også blandt de mest populære flyverdragter. Reima har konsekvent vundet tests i både Danmark, Sverige og Norge. Herhjemme har Tænk og Forbrugerrådet stået for testene.

Flyverdragterne er blandt andet 100 % vind- og vandtætte, og de er testet til at kunne holde dit barn varm til -20C.

Foruden at flyverdragterne er i god kvalitet, kan jeg godt lide, at mange af flyverdragterne er ensfarvede og i nogle flotte klassiske farver som sort, grøn og blå.

Når jeg er stødt på flyverdragter fra Reima i fysiske butikker koster en flyverdragt til et barn på 9 måneder til 3 år 900 kr. Det, synes jeg, er en høj pris, når min dreng kun skal bruge den en vintersæson. Jeg er derfor gået på nettet, for at se om jeg kan købe den billigere her.

Fragt gør dyrt

Den flyverdragt jeg kigger efter er Reima TEC Valence, som er deres flyverdragt til børn i alderen 9 måneder til 3 år. Et pristjek hos Pricerunner.dk viser, at det ikke er muligt at finde denne flyverdragt til under 900 kr.

Hos Smartkids.dk kan du få flyverdragten for 900 kr. inklusiv fragt. Hos nogle webshops er den endda dyrere. Hos for eksempel Trendykids.dk koster den 939 kr. med fragt.

Hvis du vil have flyverdragterne fra Reima billigere skal du finde dem på udsalg eller tilbud i en webshop. Eller finde en brugt på for eksempel Den Blå Avis på nettet dba.dk.

Til babyer i alderen 1-9 mdr. har Reima lavet en flyverdragt, der kan kan laves om til en sove/kørepose. Den koster 650 kr. Til denne aldersgruppe har Reima også lavet en flyverdragt, der foret med dun og fjer. Den er så også lidt dyrere med en pris på 899,75 kr.

Til større børn er der mange forskellige modeller. Til børn i alderen 3-7 år er der for eksempel lavet flyverdragten Reima TEC Latitude til 999,75 kr, og fra 4-11 år har de lavet R-tec overall til 1.199,75 kr. Alle priserne er fra Smartkids.dk.

(Obs: Hvis du køber gennem linket fra Smartkids.dk vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *