Har du hørt om den nye fortolkning af det kendte segboard?

Funboards.dk kan nu præsentere en nyfortolkning af det klassiske segboard, sådan at du kan være endnu mere fremme i skoene end med et segboard.

Segboards kender du. De har efterhånden været overalt i gadebilledet og skabt masser af opmærksomhed, både fordi de er smarte, sjove og fede at lege med. Men nu er Funboards.dk klar til at præsentere en nyfortolkning af det ellers kendte segboard.

Med den nye smarte hovershoe fra Koowheel, er du langt fremme i “skoene”. Hovershoe er en fantastisk videretænkning af det allerede velkendte segboard og hovershoe bruger derfor samme smarte gyro-teknologi til at selvbalancere. Det smarte er, at den har en opladehastighed på kun 1,5 time, og det betyder, at du hurtigt kan komme ud på gaderne og lave masser af tricks, hvis den er gået tør for strøm.

Der er nu også kommet nye lovgivning på området, og det betyder, at det nu er lovligt at bruge din hovershoe på offentlige cykelstier, parker, parkeringer, veje og så videre.

Læs mere her om de forskellige segboards og om den nye hovershoe, og find også inspirationsvideoer fra kendte segboardere, hvis du kunne tænke dig at udfordre dig selv og lære nye tricks.

Comments 8

  1. Inacrow

    Athar S 2008 Enhancement technologies and the person an Islamic view. where sells genuine clomid in the uk Meanwhile, the rates of adverse events were higher in the true group than in the sham group, which may be due to the true acupuncture requirement to target many points that are deep within the tissue, and which receive relatively high levels of electric stimulation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *