uldbody

Guide: Uldundertøj og andet tøj i uld til baby og børn

Se her, hvilke mærker der laver uldundertøj og andet tøj i uld til babyer og børn, og i hvilke webshops du kan få mærkerne

uldtøj til baby og børn

Uldtøj til baby og børn. Foto: Koogko.dk

 

Ikke bare om vinteren men året rundt, er det en god ide at give babyer og små børn uld på aller inderst. Undertøj af uld stabiliserer kroppens temperatur og kan derfor være med til at forebygge forkølelser og lignende infektioner.

– Jeg synes, at det er en god ide at bruge uld til babyer, fordi kropstemperaturen holdes konstant. Særlig glæde af denne evne opnås i omskifteligt vejr, såsom forår og efterår, hvor vi alle har svært ved at finde passende påklædning til vejret, siger næstformand i Fagligt Selskab for sundhedsplejersker til Familietid.dk.

Læs mere om, hvorfor uldtøj er godt for børn i vores artikel “Derfor skal du give børn og baby uld på”

Eksempler på forhandlere af uldundertøj til børn:

Vi har fundet en række webshops som har et bredt udvalg af ensfarvet uldundertøj og andet uldtøj til baby og børn.

Hos Helsebarn.dk har de et bredt udvalg af uldbodyer fra Care samt andet uldtøj som huer og bukser.

Hos Filabel.dk har de også et bredt udvalg af uldbodyer fra Care. Samt har de huer, bukser og andet uldtøj fra Care og CeLaVi.

I den økologiske webshop KoogKo.dk har et rigtig godt udvalg af uldbodyer fra Natur Engel. Derudover har de huer, bukser, flyverdragter og sokker i uld fra mærker som Living Crafts og Gröda .

En anden økologisk webshop er Svanebutikken.dk. Her kan du foruden uldbodyer få andet uldundertøj, huer og natdragter i uld fra mærker som Joha og Green Cotton.

(Obs: Hvis du køber gennem de ovenstående link vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

 

 

 

 

Comments 1

  1. Pingback: Guide: Her kan du få bodyer i uld billigst - Prins & Prinsesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.