sutsko

Guide: Sutsko til baby i uld, strik og lammeskind

Se her, hvad du kan få af lækre og søde sutsko i uld, lammeskind og strik til baby fra mærker som for eksempel Melton, Enfant og Petit by sofie schnoor.

Kulden er begyndt at bide, og derfor er det blevet tid til at give den lille hjemmesko på. Når de er helt små og derfor kun sidder, ligger og måske kravler, behøver de ikke være skridsikre, men blot holde babys fødder varme.

Du kan få sutsko i mange materialer, og i dette indlæg har jeg udvalgt nogle sutsko i uld, strik og lammeskind, jeg synes er lækre, i god kvalitet og ikke mindst søde.

hvide hjemmesko i uld

Hvide sutsko i strik fra Melton

Hvide striksko i uld fra Melton. Skoen har skindsål. Hjemmeskoene fås også i brun. De kan fås hos Growingfeet.dk til 150 kr.

sutsko

Grå hjemmesko i lammeuld fra Enfant

Støvler af lammeskind med uld indeni, der kan lukkes i siden med bred velcro. De kan fås hos Filabel.dk for 249,75 kr.

sutsko i lammeskindHvide sutsko i lammeuld fra Enfant

Hvide støvler med lammeskind udenpå og uld indeni, der kan lukkes i siden med bred velcro. De kan fås hos Filabel.dk for 249,75 kr.

 

 

sutsko

Brune hjemmesko fra Petit by sofie schnoor

De brune sutsko fra Petit by sofie schnoor hedder rulamsfutter. De kan foldes om, så de ikke er så høje og lukkes med snøre. De kan købes hos Growingfeet.dk til 250 kr.

(Obs: Hvis du køber gennem de ovenstående links vil jeg modtage en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

 

Hvide hjemmesko i uld og lammeskind fra Lanowool

Hvide sutsko i uld og lammeskind fra Lanowool

De hvide hjemmesko med merinould indeni og med lammeskind udenpå kan fås hos den økologiske webshop Lanowool.dk for 260 kr.

Mørkebrune hjemmesko i uld og lammeskind fra Lanowool

Mørkebrune sutsko i uld og lammeskind fra Lanowool

De mørkebrune hjemmesko med merinould indeni og med lammeskind udenpå  kan fås hos Lanowool.dk for 260 kr.

 

 

 

Comments 508

  1. Pingback: Derfor skal du give baby og børn uld på

  2. Pingback: Canadian Pharmacy USA

  3. Jacktaf

    [url=https://tadalafilpill.com/]tadalafil cost[/url] [url=https://seroquel.shop/]seroquel 25 mg tablet[/url] [url=https://onlinepharmacy.email/]canadianpharmacymeds com[/url] [url=https://anafranil.shop/]anafranil 25 drug[/url] [url=https://diflucansale.com/]how much is diflucan over the counter[/url] [url=https://budesonide.cfd/]budesonide price canada[/url] [url=https://strattera.cfd/]buy strattera canada[/url]

  4. Pingback: https://www.divephotoguide.com/user/pharmaceuticals/

  5. Pingback: https://canadianpharmacy.teachable.com/

  6. Pingback: agrtyh.micro.blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.