Guide: Klassiske gummistøvler til børn

 

Jeg har kigget nettet igennem for at finde Emils første par gummistøvler, og jeg fandt disse seje støvler fra Hunter og Aigle.

 

Vejret er efterhånden blevet til gummistøvler, og jeg skal have erhvervet min 1-årige drengs første par gummistøvler. Jeg har derfor kigget nettet igennem for at finde de helt rigtige til ham.

Jeg kan godt lide Hunters gummistøvler, da de er enkle i udtrykket, og så fås de i mange flotte farver. For eksempel har eshoes.dk og smartkids.dk et bredt udvalg. Men jeg er ikke sikker på, at det skal være Hunter, og jeg kigger lidt videre.

Så falder jeg over mærket Aigle Baby-Flac Infant. De findes i mange flotte farver og har en fed retro-stil over sig. Yndlingsgummistøvlerne fra Aigle Baby er de blå Marine-Blanc. Hos eshoes.dk kan du finde dem i blå, gul og rød.

Det næste mærke, jeg støder på, er også fra Aigle, og det hedder Aigle Manege Kids. Det er gummistøvler i grønne, brune og sorte nuancer, og som har et sejt jagt-præg. Jeg er helt vild med flere af modellerne, både de sorte Aigle Manege Kids Noir, som minder om en ridestøvler, de grønne Aigle Woodypop Infant Kaki, der har et stort spænde og Aigle Perdrix Infant Kaki. der har en orange kant.

Jeg ved endnu ikke, hvilket par der ryger i indkøbskurven, da der findes flere seje gummistøvler, end jeg lige havde troet. Men jeg tro, det bliver de blå fra Aigle.

(Obs: Hvis du køber gennem butikkerne som der er linket til, vil jeg modtage en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

 

Comments 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *