Guide: Her kan du købe alle dine kalendergaver og adventsgaver til børn

Det tager tid og kan blive dyrt i fragt at skulle købe kalendergaver eller adventsgaver hos mange forskellige netbutikker. Vi guider dig derfor til netbutikker, hvor du kan klare gaveindkøbet samlet

De fleste forældre giver deres børn pakkekalendergaver eller adventsgaver. Og hvis man har flere børn og vil lave pakkekalender til dem alle, kan det betyde, at der skal findes rigtig mange små gaver.

Mange legetøjsbutikker på nettet har ting, der ligger i et prisleje, så man kan bruge dem som kalendergaver eller adventsgaver. Men det kræver lidt tid at surfe rundt og finde hvert enkelt gave. Desuden kan det også blive dyrt i fragt, hvis man køber gaverne fra mange forskellige netbutikker.

Prins&Prinsesse guider dig derfor til netbutikker, hvor du kan finde mange små gaver.

For det første er der legetøjskæden Fætter BR´s onlineshop br.dk. Her kan man under kategorien “tilbud” eller “laveste pris” finde gaver for under 50 kr. Man kan også søge på gaver til henholdsvis “drenge” og “piger”.

Derudover findes der hjemmesiden Pakkekalender.dk. Her kan man finde pakkekalender-, advents- og julegaver. Desuden kan man købe en færdig pakkekalender til forskellige aldersgrupper og til henholdsvis piger og drenge. Så kan det vist ikke blive nemmer at klare kalendergaverne til børnene.

Ellers kan man på sjovhilsen.dk finde kalendergaver og adventsgaver. Her er legetøjet også opdelt efter piger og drenge. Her er der desuden gaver til babyer, og så har de gaver, der har et juletema.

Comments 24

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.