hummelsko

Nu kan du få Hummels basketstøvler i en vinterudgave

Med Hummels nye basketvinterstøvler holder dit barn fødderne varme over vinteren. Se her, hvilke webshops der har Hummels basketstøvler med for og andre sko og støvler fra Hummel

Et udvalg af Hummels basketsko. Foto: Growingfeet.dk

Hvis jeg havde en stor dreng skulle han have et eller flere par af Hummels basketsko. Og de bliver ikke mindre seje af, at de har fans som blandt andet kendiser som Jennifer Lopez, Robbie Williams og Jessica Simpson og Paris Hilton.

Du kan få de klassiske høje Hummel sneakers, men du kan også få skoene i en vinterudgave, hvor der er for i. Støvlen er lidt højere, har tex membran og fleecefoer, der sikre varme og tørre fødder.

– Vi sælger især Hummel tex støvle til de store børn som ikke mere vil have “almindelige” vinterstøvler, men stadig have varme, tørre fødder og en støvle som holder sneen ude, skriver webshoppen Funkylittlemonkey.dk om Hummels vinterstøvler.

Med Hummel finder du altid skønne fortolkninger at det klassiske Hummel design med vinkler og den fine bi.

Lad din dreng eller pige vælge sin yndlingssko fra Hummels vinterkollektion eller vælg selv.

Hos Growingfeet.dk, Eshoes.dk og Funkylittleemonkey.dk. har de et stort udvalg af de seje Hummel sneakers til børn.

(Obs: Hvis du køber gennem de ovenstående link vil jeg modtage en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

 

Comments 56

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.