Giv wellness som barselsgave til mor og barn

Giv en anderledes men dejlig barselsgave til mor og barn, med en wellness “Barselspakke” fra fysicon.dk

Hygge, stimulans, afslapning, massage samt god kontakt mellem mor og barn. Alt dette og meget mere indeholder “Barselspakken”, der er en ny gaveidé til den nybagte mor og hendes barn fra fysicon.dk.

Tiden efter en fødsel er en vigtig tid for både mor og barn. Enhver nybagt mor vil gerne give sit lille barn den bedste start på livet med kærlig omsorg og tryghed. Men moderens velvære er også vigtig. Jo mere afslappet og i god form hun føler sig, jo mere overskud og energi har hun til at nyde samværet med sit barn. Det skriver fysicon.dk i en pressemeddelse.

Med en Barselspakke fra fysicon.dk giver du en gave, der indeholder produkter, der både stimulerer barnets motorik og sanser, samt produkter der sætter fokus på moderens genoptræning, afspænding og velvære.

Barselspakken koster 350 kroner. Der er mulighed for at købe andre produkter som supplement til pakken. Ligeledes kan der lægges lidt personligt i pakken, fx. nybagte boller, gavekort til børnepasning, legetøj, bøger og andet. Læs mere om “Barselspakken” og hvad den indeholder her.

Kvinderne bag fysicon.dk
Hanne Nielsen og Mette Have Haugsted er begge uddannede fysioterapeuter og har mange års erfaring inden for faget – både med børn, som undervisere og som formidlere. Ved siden af deres respektive fuldtidsjob har de med en blanding af nordjysk stædighed og københavnsk gå-på-mod gennem de sidste tre år udviklet fysicon.dk.

De to kvinder har researchet grundigt, inden de har udviklet eller håndplukket deres produkter. Det betyder, at fysicon.dk leverer produkter af høj faglig kvalitet, som sætter fokus på den vigtige tid efter fødslen for mor og barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.