Giv et gave med barnets navn

Hos onlinebutikken Babyshower.dk har de et bredt udvalg af personlige gaver til børn. Her kan du få barnets navn på alt fra sutter til madkasser og barnevognspynt

Det er populært at give personlige gaver til de små babyer og lidt større børn. Hos netbutikken Babyshower.dk har de et stort og spændende udvalg i personlige gaver.

– Når der er trykt navn på madkasse, tallerken eller andre brugsting så får barnet en større tilknytning til deres ting og passer derfor også bedre på tingene. Desuden bliver tingene heller ikke så let væk eller forbyttet med andres ting f.eks. i vuggestuen eller børnehaven, skriver netbutikken i en pressemeddelelse.

Man bestemmer selv hvad der skal stå på varen. Ingen af varerne er fortrykte, hvilket gør at hver vare bliver helt unik.

Brugsting

Der kan vælges mellem mange spændende brugsting såsom huer, barnevognstæpper og hagesmække. Til det lidt større barn er rygsækken med navn et hit og dette gælder også den indgraverede madkasse og drikkedunk.

Et rigtig stort hit er også den personlige bog, hvor barnet selv er hovedpersonen og du får din egen hilsen med til barnet. Bogen kan foræres til det helt nyfødte barn, hvor alle fødselsdata kommer med i historien.

Der er er også personlige bøger til adoptivbørn, da de jo også har nogle personlige data som er vigtige. Der er eventyr til større børn hvor de selv, deres kammerater og måske familiens hund er med i historien.

Barnevognsrangler, suttekæder og barnevognspynt med navn på i personlige farver er også at få, både til barnet og til forældrene.

Sutter med navn
Sidst men ikke mindst er der de personlige sutter med navn – navnesutter er kommet for at blive. Det mindsker at sutter forsvinder og at barnet altid får sin egen sut og ikke en tilfældig sut, som et andet barn har brugt. Trods alt en god og hygiejnisk løsning.

Comments 2

  1. Pingback: gaver med navn | juloggaver-d.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *