Musiklegetøj til børn – luftguitarer fra Paper Jamz

Paper Jamz er en ny generation af musiklegetøj, hvor børn kan lære at spille guitar ved at føle sig frem sammen med musikken i stedet for først at skulle terpe noder og akkorder i timevis for at lære at spille

Nu kan du skifte din luftguitar ud med en helt ny guitar, der kun vejer 500 gram og ingen strenge har.Den ultratynde Paper Jamz rockguitar, som ved vej hjælp af en speciel touch teknologi, gør det let af fyre den med seje riffs og buldrende rocktoner, er netop landet i butikkerne.

Paper Jamz er en ny generation af musiklegetøj, hvor børn kan lære at spille guitar ved at føle sig frem sammen med musikken i stedet for først at skulle terpe noder og akkorder i timevis for at lære at spille. I stedet for strenge har Paper Jamz guitaren grafiske områder på både guitarkroppen og halsen. Ved at røre, føle og trykke på guitaren kan man ganske enkelt jamme løs til rockhistoriens største hits eller freestyle.

Der er fem forskellige guitarer i serien med hvert sit seje udtryk, og med hver guitar følger også tre af rockens klassiske hits. Man kan fx øve sig på: Born To Be Wild, Smoke on The Water og You Really Got Me. Og med tre forskellige indstillinger er der mange muligheder for at udfolde sig som rockguitarist, hvad enten man er nybegynder eller allerede er ferm til solopræstationerne.

Man kan enten starte med ‘Play Perfect’, der er for nybegyndere, og hvor man blot skal røre de grafiske områder på guitaren for at fyre den. Med ‘Rhythm’ indstillingen kan de lettere øvede spillere give den gas ved at tilpasse berøringerne på guitaren til melodien. ‘Freestyle’ funktionen giver fuldt legerum til de øvede, der kan lave sine egne akkorder og sange på guitaren.

Man kan se mere til Paper Jamz på Nickelodeons efterårstur, hvor børnene i ni store byer i Danmark får chance for at gå til rockaudition med en Paper Jamz guitar som instrument. Læs mere på www.nick.dk.

Paper Jamz rockguitarerne er tilgængelige hos førende legetøjsforhandlere til vejl. pris 299, 95 kr. inkl. moms.

Om PaperJamz
PaperJamz er henvendt til børn fra 8 år og opefter. Guitaren har en række specielle funktioner, der gør det let og sjovt at spille på den. Active Graphics Technology: Paper Jamz er udstyret med et specialudviklet trykfølsomt papir, som gør det muligt at spille ved blot at røre på papiroverfladen

Jam til de største hits: Hver Paper Jamz guitar leveres med tre originale sange. Man spiller direkte til disse sange, ligesom man kan slå vokalen fra og selv synge i stedet. Born To Be Wild, Smoke On The Water og You Really Got Me er blot nogle af valgmulighederne

Tre indstillinger – i indstillingen ‘Perfect Play’ skal man blot klimpre på de rigtige steder for at spille perfekt til den valgte rocksang. I ‘Rhythm’ skal man time sine berøringer på guitaren for at få sangen til at lyde rigtigt. I ‘Freestyle’ kan man spille sine egne akkorder og lave sin egen musik med rigtige rockeffekter.

Fem seje modeller at vælge imellem – Paper Jamz-serien består af fem forskellige modeller med hvert sit ikoniske udtryk. Hver guitar har indbygget volumenknap og højttaler. Der er også stik til hovedtelefoner, hvis det larmer for meget, eller til eksterne højttalere hvis det skal larme mere!

Ultratynd og bærbar – Paper Jamz er kun 2 cm på det tykkeste sted og vejer blot 500 gram inkl. batterier.

Comments 75

 1. Pingback: www.nick.dk | coolspil

 2. webreview

  Woah! I’m really loving the template/theme
  of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that
  “perfect balance” between superb usability and visual appeal.
  I must say you have done a fantastic job with this. Also,
  the blog loads very quick for me on Firefox. Excellent
  Blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.