Fugleplakater

I magasinet Boligliv faldt jeg over en skøn plakat med fugle fra netbutikken Mimiscircus.com, som jeg nu har bestilt. Jeg har allerede en plakat med fugle (ukendt kunster) i en anden mere romantisk stilart, som jeg synes, den vil være fed at kombinere med. Jeg kan ikke vise plakaten, da netbutikken nok har taget plakaten af, da den nok er udsolgt nu. Men i samme stil er der en insekt/sommerfugle plakat, som også er super fin (øverst t.h.)

Men jeg bestilte også en anden skøn fugleplakat med to fugle (mor/barn) i geometriske mønstre og i skønne farver af kunstneren Sofie Børsting (nederst). Nu mangler jeg bare at købe nogle enkle rammer (formentlig i sort) og sætte dem sammen, og så er der dømt fugletema i vores københavnske bylejlighed:)

Desuden havde de forskellige former for stamtræs-plakater, bl.a. en af den fransk/engelske designer Julie Marabelle, som går under navnet “Famille Summerbelle” (øverst t.v.). Jeg synes, det er en fin måde at få billeder af familien ind på børneværelset – et sted hvor man normalt jo ikke ligefrem stiller familierækken op på reolen.

Jeg kendte ikke Mimiscircus.dk før, men hvilken skøn butik – og det er derfor nok ikke sidste gang, jeg finder noget der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.