Sådan finder du den rigtige flyverdragt

Der er mange ting, du skal tage højde for, når du køber flyverdragt til dit barn. Se her, hvad.

Hos filabel.dk har vi flyverdragter fra alle de kendte børnetøjsmærker. F.eks. Småfolk, Danefæ og Ej Sikke Lej.

Hos filabel.dk har vi flyverdragter fra alle de kendte børnetøjsmærker. F.eks. Småfolk, Danefæ og Ej Sikke Lej.

Hos filabel.dk har vi flyverdragter fra alle de kendte børnetøjsmærker. F.eks. Småfolk, Danefæ og Ej Sikke Lej. Men skal du købe flyverdragt til dit barn er der meget andet en mærke og mode at tage højde for. En flyverdragt bliver jo brugt flittigt af de små hele vinteren igennem, så den skal være både slidstærk, varm, vandtæt og åndbar.

Flyverdragter laves lige som så meget andet børnetøj i forskellig kvalitet. For at få et indblik i flyverdragtens kvalitet kan du kigge på de tal som angiver flyverdragtens åndbarhed og vandtæthed.

Skal være åndbar

En flyverdragt skal selvfølgelig være åndbar, så barnet kan slippe af med varmen. Hvis flyverdragten ikke er åndbar vil barnets sved blive inden i flyverdragten, og barnet vil hurtig føle sig fugtig. Er åndbarheden lav, kommer barnet altså ofte til at fryse. Åndbarheden opgøres i antal gram vanddamp, der kan slippe ud for hver kvadratmeter stof i en tidsperiode. F.eks. har de bedste flyverdragter fra Danefæ en åndbarhed på 8000g/m2/24h hvilket er rigtig godt! – Så altså, jo højere tal jo bedre.

Skal være vandtæt

Det samme gælder for de tal der angiver flyverdragtens vandtæthed. Hvis en flyverdragt ikke er vandtæt, er den ikke meget værd om vinteren. Igen – jo højere tal jo bedre. F.eks. har alle flyverdragter fra Ej Sikke Jej en vandtæthed på 8000 mm hvilket er virkelig godt!

Den rigtige pasform

Pasformen i flyverdragten er også vigtig, når barnet skal bruge mange timer på legepladsen med flyverdragten på. Kig på om flyverdragten er af lette materialer, og om den er af bløde og behagelige materialer. Kig evt. også på om den har indsyning i ryggen på modellerne til de større børn. – På den måde vil flyverdragten sidde til og ikke hæmme barnet, når der skal løbes og leges.

Hos filabel.dk sælger vi kun flyverdragter af den aller bedste kvalitet. Du skal vide, at du med sikkerhed kan sende dit barn ud i vinteren, uden at det kommer til at fryse. Har du spørgsmål eller vil du gerne have gode råd ang køb af flyverdragt, står klar til at hjælpe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.