Find udstyr til hunde og katte hos Canem

Det er vigtigt at du har det rette udstyr til hund og kat, når du har valgt at have kæledyr i familien. Der er alt det basale der skal være styr på, såsom foder, mad- og vandskåle samt en seng hvor dine kæledyr kan sove godt og trygt. Derudover kommer legetøj, der også er en vigtigt del i det liv som dine kæledyr skal leve hos dig.

Heldigvis har Canem et stort udvalg af udstyr til hunde og katte, til både store og små, så du kan finde lige præcis det, som der er brug for, når dyrene skal have det godt. 

Find den rette hundeseng til din hund eller kat 

Din hund eller kat fortjener kun det absolut bedste, ligesom resten af familien. Derfor er der selvfølgelig også brug for en god og komfortabel seng, hvor dine dyr kan slappe af og sove trygt og rart. Her er det vigtigt at sengen er i den rette størrelse, men også at der er den rette komfort, så ikke det bliver ubehageligt at skulle finde til ro. Hunde og kattesengen skal gerne være placeret centralt, da det er lige præcis der hvor dine dyr slapper allermest af, sammen med deres menneskefamilie. Derfor er det også nødvendigt at den passer ind i din stil og matcher den øvrige indretning. 

Køb legetøj der stimulerer din hund 

En hund skal gerne stimuleres og det er der flere måder du kan gøre på. Eksempelvis kan du have legetøj i hjemmet, der er stimulerende og udfordrende for din hund. Det er i hvert tilfælde en god idé når din hund skal være alene hjemme, at der er noget at foretage sig og som den kan gøre på egen hånd. En hund syntes nemlig ikke at det altid er lige fedt at familien forlader dem og derfor kan det være en fordel at få tankerne lidt på afveje. 

Husk kradsetræet til din kat 

Hvis ikke du vil have, at det skal gå udover dine møbler når du har kat i hjemmet, så vil det være en god idé at investere i et kradsebræt eller kradsetræ. Du kan nemlig ikke undgå, at din kat vil kradse kløer i ny og næ, da det er en del af dens instinkter. Den vil både kradse kløer for at afgive nogle af dens egne dufte til dine omgivelser, der kommer fra duftkirtler i trædepuderne, men den vil også gøre det for at slibe kløerne, så de er klar til jagt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.