Ferieoplevelser for de små i Hovedstaden

Kong Vinter ganske vist stadigvæk på besøg i det ganske land, men inden længe gør de varmere måneder som bekendt deres entré og i den forbindelse er der flere feriedage, som passende kan udnyttes til at give børnene en på opleveren. Hele landet byder generelt på mange oplevelser i børnehøjde, men hvis du læser med i denne lille guide, kan du blive lidt klogere på et lille udpluk af mulighederne i København – både kendte såvel som mere ’hemmelige’ oplevelser.

Indendørsaktiviteter

Vinterferien er i skrivende stund lige om hjørnet, og hvis man endnu synes at vejret er lige koldt nok til at boltre sig udendørs, findes der heldigvis mange indendørs aktivitetsmuligheder for børnene. Der findes ikke mindre end 4 velkendte legelande i Hovedstadsområdet i form af Dino- og Leos Legeland i Ishøj, Eventyrfabrikken i Ballerup samt Funtasia i Rødovre, som alle bugner med legemuligheder. I kan med fordel også tage nogle lidt andre steder hen for at prøve noget andet som f.eks. det nye, flotte kulturhus KU.BE på Frederiksberg, som tilbyder både legepladser og aktiviteter for de små samt en masse oplevelser for forældrene. Tag evt. også børnene med i Botanisk Have, hvis tropiske væksthuse er fantastiske at opholde sig, når det er en smule koldt udenfor.

Udendørsaktiviteter

Når vejret tillader det, er det bare med at komme ud og afsted. Et godt bud på en destination kunne evt. være Naturcenter Amager – her kan I virkelig få dyre-og naturoplevelser en masse. Det kan i naturligvis også i Zoologisk Have, som er et mekka for børnefamilier i de varmere måneder. Se kirsebærtræerne blomstre på picnic, tag til udendørsteater eller arrangeret skattejagt, gå i Tivoli eller tag til Dyrehaven (og Bakken) og skab fantastiske ferieminder sammen – der er alt, hvad hjertet begærer af muligheder. Mangler du evt. et par håndører til finansieringen af ferien, kan du følge linket her for et rentefrit lån online.