Få rabat på kalendergaver og julegaver til børn

Få lige nu 10% rabat på legetøj hos online legetøjsbutikken Emmasverden. Så har du kalendergaverne, advenstgaverne eller julegaverne hjemme til de små

Skal du købe pakkekalendergaver, adventsgaver eller julegaver til børn, så er Emmasverden fyldt med kvalitetslegetøj. Og lige nu har Prins & Prinsesse- stedet at finde shoppingnyheder på nettet til børn – indgået en aftale med Emmasverden, så du som vores læser kan få 10% rabat på varer i butikken.

Du oplyser blot rabatkode SHOP10 under kurv i rabatkoder på Emmasverden. Du får 10% på ikke i forvejen nedsatte varer. Hele 100 personer kan få rabatten og kampagnene kører frem til den 17-11-2010. Besøg Emmasverden her..

Tilmeld dig Prins & Prinsesses nyhedsbrev  her og få flere shoppingnyheder til børn..KLIK HER

Nemt at finde kalendergaver
Hvis du leder efter kalender- eller adventsgaver har Emmasverden allerede opdelt gaver efter prisleje. Det vil sige, du kan finde gaveidéer fra 0-100 kr. 200-500 kr. og opefter.

Legetøj til leg og udvikling

Emmasverden er en online legetøjsbutik, der vægter børns leg og udvikling. . Med kvalitet mener vi, at det er pædagogisk og sjovt, at legetøjet skal være sikkert for børn at lege med. Den er blevet til ud fra ideen om at tilbyde kvalitetslegetøj til de laveste mulige priser.

Emmasverdens varesortiment indeholder et bredt udvalg af legetøj til alle aldersgrupper. De har opdelt kategorierne, så du nemmere kan finde lige det du ønsker. De har et stort udvalg af drenge og pige legetøj. Alle varerne er CE-mærket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.