Få økonomisk forsikring som ledig med A-kasser

I en børnefamilie er der ganske enkelt ikke råd til at miste indtægt. Der er mange udgifter der skal betales og en nedgang i løn, vil mange gange have større konsekvenser for alle i huset end som så. Du har muligheden for at sikre dig selv økonomisk hvis du skulle blive ledig, ved at melde dig ind i en A-kasse. Det er din forsikring for, at din indtægt ikke falder betydeligt som arbejdsløs. Hvis du alligevel ikke syntes der er helt så meget luft i det nuværende budget, så kig med her og find en billig A-kasse der kan opfylde dine behov. Til trods for at melder dig ind i en med et billigt kontingent, betyder det dog ikke, at du mangler den hjælp du skal bruge.

Overvej lønsikring

Sidder du med en god løn på nuværende tidspunkt, så kan det være en fordel at lave en lønsikring hos din A-kasse. En lønsikring er en forsikring der kan tilkøbes hos de fleste udbydere. Her opnår du ved ledighed en kompensation for det spænd der er mellem dagpengesatsen og din tidligere løn. Med en lønsikring får du altså ikke færre indtægter til trods for at du er ledig. Det kan bestemt betale sig på den lange bane med en god lønsikring.

Er du blevet ledig?

Er du blevet ledig er din vigtigste opgave at melde dette til det offentlige. Hvis du er tilmeldt en A-kasse, kan de hjælpe dig med alt det formelle. Kontakt din udbyder indenfor to uger og lad dem guide dig til hvad der er det helt rette at gøre i dit tilfælde. En A-kasse har til formål at udbetale din indtægt under ledighedsperioden. Samtidig skal de hjælpe dig til at komme bedst muligt videre til en nyt og passende job.

Comments 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.