Sengetøj til børn i enkel og klassisk stil

Sengtøj til børn fra for eksempel By Nord og Organic Company er enkelt og i afdæmpede men flotte farver og mønstre. Se her, hvor du kan få dem

Sengetøj til børn fås i mange stilarter. Jeg har været på udkig efter noget nyt sengetøj til min 1- årige dreng med et enkelt og klassisk udtryk.

sengetøj til baby og junior fra Organic Company

Det først jeg faldt over var sengetøjet fra the Organic Company, som er af 100 % økologisk bomuld. Sengetøjet er set i gråt og hvidt hos webshoppen Småhjerter.dk, hvor det fås til både baby og junior og til 425 kr.

sengetøj til baby og junior fra Anne Rosenberg

Det næste sæt er fra Anne Rosenberg og er et rigtigt smukt sæt. Det er 100 % økologisk bomuld og er inspireret af skandinavisk og asiatisk design men med et tvist af boheme. Sengetøjet printes og syes i Danmark. Hos webshoppen Filabel.dk er sættet set til både voksen, baby og junior i grå og lilla til 399 kr.

sengetøj til baby og junior fra By Nord

Sengetøjet fra By Nord er noget af det sødeste og pæneste, jeg længe har set. Sengetøjet er 100 % økologisk bomuld og med et print af et lille pindsvin på dynebetrækket. På pudebetrækket står en tekst, som beskriver pindsvinets liv. Sengetøjet er set hos webshoppen Moodernmood.dk og fås også her med et dådyr som motiv. Sættet koster 399 kr.

Til junior har By Nord også lavet sengetøj. Hos Modernmood.dk kan du få med et egern, et dådyr, en bjørn og en ulv til 449 kr.

sengetøj til baby og junior fra Ferm Living

Noget andet sengetøj i moderne og klassisk stil i webshoppen er sengetøjet In the rain og Moutain friends fra Ferm Living. Sengetøjet er i 100 % bomuld og fås til både baby og junior. Til baby koster sættet 349 kr. og til  junior koster det 449 kr.

(Obs: Med linket til Filabel.dk og Smaahjerter.dk vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Comments 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *