Sølvbestik som dåbsgave

Bestik og særligt i sølv er en tradition at give i dåbsgave. Se her eksempler på, hvad du kan få af sølvbestik i både klassisk og moderne design Der findes mange forskellige sølvbestik og spisesæt, du kan give i dåbsgave: Foto: Magasin.dk, Illumsbolighus.dk og Gerorgjensen.dk   Bestik eller spisesæt af sølv er en traditionel med stadig god gaveide til en dåb, og så kan man i dag få mange forskellige slags sølvbestik til børn.

Dåbsgaver til piger

Skal du til barnedåb hos en pige? Få her gaveideer til både klassiske dåbsgaver som børnebøger eller anderledes gaver som tumlemøbler fra Bobles Et par ideer til, hvad man kan give en pige i barnedåbsgave.Foto: Smartkids.dk, Magasin.dk og Lirumlarumleg.dk.   Jeg har kigget i forskellige webshops for at finde gaver, som jeg ville give, hvis jeg skulle købe en dåbsgave til en pige.

Dåbsgaver til drenge

Se her, hvis du mangler ideer til både klassiske barnedåbsgaver som børnebøger eller en anderledes gave som tumlemøbler fra Bobles Ideer til barnedåbsgaver til drenge. Foto: Smartkids.dk, Magasin.dk og Smartkids.dk.   En barnedåb er forbundet med mange traditioner, og det gælder også, når det kommer til, hvad man giver i gave.