Efterskoleophold til unge der både har boglige og internationale ambitioner

Det er nogle gange næsten ikke til at følge med. Det synes næsten som i går, at de små poder knapt kunne gå og inden man ser sig om skal de til at tænke på uddannelse og fremtidsplaner. Men selvom børnene bliver større, vil de altid være vores børn og vi vil som forældre stadig ønske det bedste for dem.

Et efterskoleophold i enten 9. eller 10. kan være helt afgørende for hvordan fremtiden former sig. Et stærkt fagligt fundament vil alt andet lige øge de uddannelsesmæssige muligheder.  SKALs efterskole ligger vægt på at eleverne bliver tilpas udfordret på både de boglige og internationale ambitioner.

Afhængig af hvilken studieretning der vælges vil en stor del af undervisningen foregå på engelsk og der vil i løbet af skoleåret være ture til udlandet der er specielt tilrettelagt så opholdet komplimentere den daglige undervisning på skolen.

SKALs1

SKALs efterskole er en af landets mere end 265 forskellige efterskoler. SKALs er en moderne efterskole, hvor et højt faglige niveau er i fokus. SKALs  forbereder dig til din ønske-ungdomsuddannelse med et ambitiøst og krævende læringsmiljø. Et efterskoleophold på SKALs indeholder også mange andre spændende elementer ud over bolig undervisning. Det kan f.eks. være temafag, periodefag, praktiske gøremål (rengøring og madlavning) og en masse fælles arrangementer på og udenfor skolen.

 

Skoleopholdet på SKALs efterskole vil ud over et højt fagligt niveau også give eleverne en masse oplevelser sammen med nye venner, for SKALs er mere end en skole. SKALs efterskole kan blive dit nye hjem med flygel, hjemmebio, springgrav, tennisbane og 6 serveringer af mad om dagen. Stedet hvor du bliver fagligt dygtigere, har pligter, har det trygt sjovt og udviklende, og hvor du deler fritiden med dine kammerater – også i weekenderne, hvis du vil.

SKALs2

 

 

Find mere information om SKALs her: http://www.skals-efterskole.dk/

SKALs10

Dette indlæg er sponsoreret, men Prins & Prinsesse står fuldt inde for indholdet.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.