Dyrt at have børn? Her er der penge at spare!

Publiceret 27-03-2022

Det er uden tvivl dyrt at have børn. De er dyre lige fra de bliver født. Alt koster penge. Børnehave koster, regnbukser koster, pampers koster, alt koster. Legetøjsbutikker bliver et mareridt. Der findes ikke en eneste børne butik som du ikke kommer til at lægge dine surt tjente penge i.

Plusshop er den bedste børne butik du kan finde. Det er en børnebutik hvor du rent faktisk kan spare lidt på alt det der er nødvendigt, når man har børn. Plusshop er det sted du finder mest inden for kuglebaner, halloween, perle plader, gurli gris, kostumer og ansigtsmaling. Plusshop er måske bedste webshop, når det handler om legetøjbutikker og butikker med alt til børn, på nettet. Plusshop er dels en webshop men også en medlemsklub. Medlemskabet giver dig adgang til eksklusive og lave medlemspriser. I Plusshop finder du alt til børn.

Medlemskabet kan opsiges til udgangen af en periode. Første måned er gratis. Du bliver medlem ved køb til en medlemspris og du får du fri fragt og store besparelser på alle dine ordre.

De dyreste og de dyrebareste

Børn er både de dyreste og de mest dyrebare. Når vi vælger at sætte børn i verden gør vi os en masse overvejelser. En af overvejelserne er altid det med pengene. To lønninger der lige får det hele til at hænge sammen i en hverdag uden børn. Vi spekulere os gule og grønne over hvordan det mon kan løses, når familien bliver større. Sjovt nok løser det sig på forunderlig vis alligevel. Vi ser priserne i en børne butik og tænker at det aldrig kommer til at gå. Men det gør det alligevel.

Kærlighed kan en hel masse

Selvfølgelig skal børnene have fast føde, de kan ikke leve af vores kærlighed alene. Samme kærlighed er grunden til at vi løber ned i en børne butik og køber det de har brug for. Børn har brug for kærlighed og fast føde, men de har også brug for alt muligt andet.

Kærlighed kan en hel masse når det gælder børn. En børnebutik kan gøre det ud for rigtigt meget af det du har brug for, men din kærlighed og din tid finder du ikke i en børnebutik.

Der er mange penge at spare

Der er flere steder du kan spare. Du kan handle i ovennævnte børne butik. Du kan også vælge at lave en hel masse selv.

Hvis du har en symaskine kan du selv sy simpelt babytøj. På nettet findes der en masse gratis mønstre. Kan du strikke er der også rigtig meget at børnenes tøj du selv kan fremstille. Du kan helt sikkert også bytte tøj med nogen af dine veninder. Mad er også et sted du kan spare. I stedet for at købe mos på glas, kan du lave en stor portion selv, og fryse den ned i mindre portioner. Senere hen, når børnene bliver større kan du bage en hel plade pølsehorn, fryse dem ned og bruge dem i madpakker. Der er mange måder at spare på, hvis man lige tænker sig om en ekstra gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *