Den grønne løsning

Vores klima er supervigtigt, og derfor er det ofte oppe at vende i medierne. Vi hører gang på gang om, hvordan vi skal til at tænke grønnere. Derfor er noget så smart som en cykel, en fantastisk løsning. Den kan både lejes, købes og repareres uden de helt store omkostninger.

Det hurtigste transportmiddel i byerne

I byerne, store som små er cyklen den afgjort hurtigste måde at transportere sig på. Med cyklen slipper du for offentlig transport, myldretid og parkeringskaos. Den er nem og effektiv at komme rundt på og parkere. De fleste cykelforhandlere byder på god garanti og kvalitet til gode priser. Endda i de mindre byer. Der er fx e-bikes i Aabenraa, en cykelforhandler med mange års erfaring indenfor elcykler. En elcykel kan være nyttig for dig, der skal køre de længere ture. Dermed vil der være noget fremaddrift i cyklen, der gør det lettere at klare distancen. Derudover har den en motiverende effekt, der gør motionen mere overskuelig.

Invester i en cykel der imødekommer dine behov

Mange ting taler for at investere i en cykel. Hvis du også vil med i bevægelsen om en mere grøn fremtid, og samtidig få noget motion, så skal du helt klart kaste dig ud i det. Gør først op med dig selv om det skal være elcykel eller den ”almindelige”. Derefter kan du kigge på modellerne. Skal det være en helt klassiske damecykel, herre, eller mountainbike? Hvis du vælger en elcykel, er det vigtigt at undersøge, hvilket batteri der passer bedst til dig.

Sidste ting er farven. Nogle foretrækker en helt klassisk sort eller brun, hvorimod andre kan lide en flot gul eller fængende blå. Der er et hav af muligheder, og du kan snildt finde den helt rette.

Lang levetid ved vedligeholdelse

Husk nu at passe godt på cyklen. Skift batteri, sørg for pumpede dæk og selvfølgelig lygter. Smør jævnligt kæden.