Dåbsgaver til drenge

Se her, hvis du mangler ideer til både klassiske barnedåbsgaver som børnebøger eller en anderledes gave som tumlemøbler fra Bobles

barnedåbsgaver til drenge

Ideer til barnedåbsgaver til drenge. Foto: Smartkids.dk, Magasin.dk og Smartkids.dk.

 

En barnedåb er forbundet med mange traditioner, og det gælder også, når det kommer til, hvad man giver i gave. Nogen vil gerne give noget, de selv fik som barn eller har givet deres egne børn som Brio-legetøj eller alle Peter Pedal børnebøgerne. Og nogen vil gerne give gaver, som er traditionelle som et sølvbestik eller en barnets bog.

Jeg har været rundt i forskellige webshops for at finde gaver, som jeg ville give, hvis jeg skulle give en barnedåbsgave til en dreng.

Jeg har selv købt flere forskellige tumblemøbler fra Bobles til min dreng, og han har glæde af dem hver dag. Jeg er helt vild med de nye i lyst trælook, da de med deres enkle og anonyme look passer godt ind i enhver stue, hvor ens barn og derfor også tumlemøblerne er. I Magasins onlineshop magasin.dk har de et udvalg af tumlebøblerne fra Bobles. På billedet ses (nr. 1) Hval wild nature til 1.299 kr.

En anden gave kunne være et spisesæt. Sebra laver nogle rigtig søde og sjove spiseæt i plast, så de tåler at blive kastet på gulvet, og i flotte farver. Hos Smartkids.dk kan du få kopper, bestik og tallerkener separat, men du kan også købe et spisesæt samlet til 119,75 kr (nr. 2).

Bøger er altid en populær gave. Til min søns barnedåb fik vi mange bøger, blandt andet fik vi Palle alene i verden af Jens Sigsgaard, Min første ordbog af Richard Scarry og Peter Pedal af H.A. Rey (nr. 3). Alle bøger jeg kan huske fra min barndom, og som jeg glæder mig til at læse højt for ham, når han bliver ældre.

Legetøj er også altid en god gaveide, også selvom der går noget tid før barnet kan bruge det. Jeg foretrækker legetøj i strik eller træ, da det signalerer kvalitet og gamle dage. På Smartkids.dk kan du masser af bamser og legetøj i strik fra mærket Sebra. Blandt andet vil jeg fremhæve en elefant på hjul til 799,75 kr., som jeg synes er rigtig skøn (nr. 4).

(Obs: Hvis du køber gennem de ovenstående butikslink vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Comments 4

  1. uncoxia

    下载苏宁易购APP   近日有媒体指出,美国国防部已经印制了一批新的扑克牌,在供士兵消遣的同时,还在扑克牌上插入了我们主力装备的外观图片,基本性能数据等。有军事专家指出,这样的做法带上了极其浓厚的假想意味,很显然,是专门奔着我们而来的。 (1)梳理论证结构 阔诺新连载哒!9月新连载漫画不完全指北第一期 (1)梳理论证结构 A项不能削弱,能不能阻止学生在校外赌博与论题“是否应禁止学生带扑克进入学校”无关。 2011年王思聪杀入,行业颓势等到破冰暖流,电竞逐渐升温; 对抗翻前用很多牌做再加注的对手,我们也许可以用99继续游戏。然而,因为这个再加注来自满员桌的前面位置(通常代表一个很强的范围),我们必须有能力在翻前放弃好对子。 https://miuces.com/foro/profile/theresewiegand1/ 隐私处理规范可能基于你使用的功能或你的年龄等因素而有所不同。了解更多 安卓软件 Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. A. It is an amazing game to play easy for android or iOS users. The greatest of Card android games like 正宗香港麻雀 applies marvelous benefit to games on our platform without costing you a dime. If you are interested in playing a popular game so 正宗香港麻雀 download it from our website apkvisit.com. Click & Track Ahora, puedes jugar 正宗香港麻雀-广东麻将,欢乐斗地主 en PC con GameLoop sin problemas. Apk games and apps free for android Recent updated Apps Copyright© 2020 Mod1Crack 苹果软件 i.Game 16張麻將免費版 3. Disfruta jugando 正宗香港麻雀-广东麻将,欢乐斗地主 en GameLoop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.