Dåbsgaver til drenge

Se her, hvis du mangler ideer til både klassiske barnedåbsgaver som børnebøger eller en anderledes gave som tumlemøbler fra Bobles

barnedåbsgaver til drenge

Ideer til barnedåbsgaver til drenge. Foto: Smartkids.dk, Magasin.dk og Smartkids.dk.

 

En barnedåb er forbundet med mange traditioner, og det gælder også, når det kommer til, hvad man giver i gave. Nogen vil gerne give noget, de selv fik som barn eller har givet deres egne børn som Brio-legetøj eller alle Peter Pedal børnebøgerne. Og nogen vil gerne give gaver, som er traditionelle som et sølvbestik eller en barnets bog.

Jeg har været rundt i forskellige webshops for at finde gaver, som jeg ville give, hvis jeg skulle give en barnedåbsgave til en dreng.

Jeg har selv købt flere forskellige tumblemøbler fra Bobles til min dreng, og han har glæde af dem hver dag. Jeg er helt vild med de nye i lyst trælook, da de med deres enkle og anonyme look passer godt ind i enhver stue, hvor ens barn og derfor også tumlemøblerne er. I Magasins onlineshop magasin.dk har de et udvalg af tumlebøblerne fra Bobles. På billedet ses (nr. 1) Hval wild nature til 1.299 kr.

En anden gave kunne være et spisesæt. Sebra laver nogle rigtig søde og sjove spiseæt i plast, så de tåler at blive kastet på gulvet, og i flotte farver. Hos Smartkids.dk kan du få kopper, bestik og tallerkener separat, men du kan også købe et spisesæt samlet til 119,75 kr (nr. 2).

Bøger er altid en populær gave. Til min søns barnedåb fik vi mange bøger, blandt andet fik vi Palle alene i verden af Jens Sigsgaard, Min første ordbog af Richard Scarry og Peter Pedal af H.A. Rey (nr. 3). Alle bøger jeg kan huske fra min barndom, og som jeg glæder mig til at læse højt for ham, når han bliver ældre.

Legetøj er også altid en god gaveide, også selvom der går noget tid før barnet kan bruge det. Jeg foretrækker legetøj i strik eller træ, da det signalerer kvalitet og gamle dage. På Smartkids.dk kan du masser af bamser og legetøj i strik fra mærket Sebra. Blandt andet vil jeg fremhæve en elefant på hjul til 799,75 kr., som jeg synes er rigtig skøn (nr. 4).

(Obs: Hvis du køber gennem de ovenstående butikslink vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.