Converse All-Stars-sko til baby

Converse All-Stars-sko kan du også få til baby. Se her, hvor de har et bredt udvalg af de til baby søde og sporty sko

Converse All-Stars til baby

Converse All-Stars-sko til baby i rød. Fås i flere andre farver. Foto: Smartkids.dk.

 

Den yngste i familien kan komme til at ligne far, mor og sine søskende, hvis favoritskoen i familien hedder Converse-All-Stars.

Converse All-Stars er en populær sko og blev første gang produceret i 1917, hvor de blev lavet til at spille basketball i. De blev dog først rigtig populære, da basketballspilleren Chuck Taylor begyndte at bruge dem som sine foretrukne sko. Chuck Taylor gjorde skoen berømt og skoen fik trykt hans signatur på siden, skriver Wikipedia.

Converse All-Stars-skoene kan fås i et utal af farver, mønstre og illustrationer. Skoene laves til voksne og børn i en lav og en høj model, hvor den høje model går op over ankelen. Til baby findes dog kun den den høje mode. Formentlig fordi, denne model sidder bedst på foden.

Converse-All-Stars til baby har snørebånd og hvid blød sål med gummiknopper. De kan fås i marineblå, rød-og-hvid-stribet, lyserød og rød til lidt under 300 kr. Skoene går fra størrelse 17-20.

De er set hos blandt andet Smartkids.dk, Conversesshop.dk og Heppo.dk.

(Obs: Hvis du køber gennem Smartkids.dk og Heppo.dk vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Comments 22

  1. Pingback: sko baby | converse baby2 Converse All Stars sko til baby | stil-sko-dk.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.