Converse All-Stars-sko til børn

Converse All-Stars sko kan du også få til børn, og når det er vinter, er det praktisk, at der er modeller med foer i

converse-sko til børn

De forskellige modeller af Converse-sko. Foto: Smartkids.dk

 

Converse All-Stars er en populær sko – også blandt børn. Skoene blev første gang produceret i 1917, hvor de blev lavet til at spille basketball i. De blev dog først rigtig populære, da basketballspilleren Chuck Taylor begyndte at bruge dem som sine foretrukne sko. Chuck Taylor gjorde skoen berømt og skoen fik trykt hans signatur på siden, skriver Wikipedia.

Converse All-Stars-skoene kan fås i et utal af farver, mønstre og illustrationer. Skoene laves i en lav og en høj model, hvor den høje model går op over ankelen.

Den klassiske Converse-sko er lavet i stof, har en fleksibel gummisål og er med snørebånd. Den høje model, Converse All Star Canvas Hi, koster 549,75 kr. Her army farve (nr. 1). Den høje model findes også i modellen All Star easy slip, som har velcro i siden. Den koster 499,75 kr. Her i blå. (nr. 2)

Den lave model, Converse All Star Canvas OX, koster 449, 75 kr. Her i lysegrøn (nr. 3).

Fås også i vinterudgave

Hvis du har børn, som bare elsker Coverse-sko, så har Converse også en vinterudgave med foer i. Skoen er udvendig i ruskind og koster 599,75 kr. Her i sort (nr. 4).

Converse har også en anden og super lækker model med læder udvendigt. Her i grå (nr. 4). Skoen har desuden velcro i siderne, elastiksnøre og har plysset foer i kanterne. Skoen koster 599, 75 kr. Her i sort (nr. 5).

Der findes også en anden model i læder, All Star player v4 leather med velcro-luk. Den koster 599,75 kr. Her i sort (nr. 6).

Alle skoene er set hos Smartkids.dk.

Comments 1

  1. Pingback: converse til børn | converse2 Converse All Stars sko til børn | stil-sko-dk.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.