Canada Goose-overtøj til børn

Canada Goose-overtøj som jakker, køreposer og flyverdragter, er der ikke mange danske webshops, der sælger. Vi viser dig her, de får der gør

canada goose børn

1 Kørepose fra Canada Goose. 2 Flyverdragt fra Canada Goose 3. Jakke til barn fra Canada Goose. Foto: Prinsesserogpirater.dk, smartkidz.dk

 

Noget virkeligt lækkert og varmt vintertøj til børn eller baby er Canada Gooses eller Canadian Gooses, som det også hedder, overtøj. Til børn kan du få flyverdragter og jakker og til baby jakker og en sove/kørepose.

Til baby

Fra 0-24 måneder har Canada Goose lavet jakkerne Elija Bomber og Reese Bomer i henholdsvis sort og blå og blå og gul. De koster 2.300 kr. i webshoppen nagpeople.com.

Derudover har de til alderen 0-12 måneder lavet en kørepose til barnevogn og klapvogn. Men den kan også bruges i autostol, da der er lavet plads til selen. I køreposen er der andefjer, og pelsen på køreposen er ægte pels, som giver højere varme og dermed bedre beskyttelse mod kulde. Stoffet er en bomulds-polyester blanding, som hedder artic tech. Den er vind og duntæt samt rivsikkert. Stoffet er desuden behandlet med teflon, så dets overflade er ekstrem vandafvisende.

Køreposen fra Canada Goose kan fås i farverne rød, gul, lyserød og sort. I  webshoppen Prinsesserogpirater.dk har de køreposen i rød og sort til 2.495 kr.

I webshoppen smartkidz.dk har de køreposen i rød, lyserød og gul til 2.300 kr. Og i webshoppen nagpeople, har de køreposen i gul, blå og rød til 2300 kr.

Til børn

Fra 0-24 måneder har Canada Goose lavet jakkerne Elija Bomber og Reese Bomer i henholdsvis sort og blå og blå og gul. De kan fås hos nagpeople.com for  2.300 kr.

Fra et år har Canada Goose lavet Baby snowsuit, som er en flyverdragt, der er designet til små børn, der skal være udendørs i rigtigt koldt vejr. Flyverdragten giver hele kroppen beskyttelse mod koldt vejr, idet den også har dunfyld i hætten.

Den er med lynlås, som går helt ned i den ene ben. Der er snefang indvendig i bunden af benet, elastik bånd, ribkant ved håndled, og så er den med ægte pelskant. Ligesom køreposen er flyverdragtens stof en bomulds-polyester blanding, som hedder artic tech. Den er vind og duntæt samt rivsikkert. Stoffet er desuden behandlet med teflon, så dets overflade er ekstrem vandafvisende.

Flyverdragten kan du få i rød og blå hos webshoppen Prinsesserogpirater.dk og koster 2.700 kr. Og du kan få den i rød og sort i webshoppen friluftsland.dk til samme pris.

I webshoppen nagpeople.com har de flyverdragten i sort, rød, blå og gul til samme pris.

Comments 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *