Børnesenge med enkelt og klasssisk udtryk

Børnesenge kan du få i mange afskygninger. Vi guider dig her til, hvad du kan få af senge til børn, som er i en enkel og klassisk stil

børnesenge

1 JUNO-sengen. 2 Sebra kileseng. 3 Babysams XY Klasssiske. 4 Stokke Sleepi Mini. Foto: Nordfjeld.dk, babysam.dk, olisan.dk

 

Inden for børnesenge er en tremmeseng den perfekt seng, når barnet er blevet for stor til vuggen, men ikke stor nok til en almindelig seng. Jeg har fundet en række tremmesenge, som jeg synes, har et enkelt og klassisk udseende, og som derfor kan gå i de fleste børneværelser eller som kan være et pænt møbel, hvis barnet skal stå i soveværelset eller stuen.

Inden for børnesenge findes der senge, der kan gøres længere i takt med den lille vokser – også kaldet senge ’der vokser med barnet ’. Den klasssiske JUNO-seng fra 1940´erne er en af disse senge. JUNO-sengen er set hos Nordfjeld.dk til 9.999 kr.

Læs mere om , hvordan du kan spare penge på en JUNO-seng i artiklen ” JUNO-sengen billigt”

Du kan også få en seng i samme stil som JUNO-sengen, men noget billigere. Det er kilesengen fra Sebra, som er set hos Sovedyret.dk til 4.799 kr. Kilesengen kan også gøres længere i takt med barnet vokser.

En anden seng, og som jeg synes er superflot i sort, er Noah sengen. Noah sengen kan også forlænges. Noah sengen lan fås hos noahbeds.dk og koster 4.995 kr.

Stokke Sleepi Mini kan nemt flyttes rundt på og giver dermed dit barn en følelse af sikkerhed, idet du kan have sengen med dig overalt i huset.  Sengen kan også forlænges og koster 3.199 kr. Stokke Sleep Mini er set hos Babysam.dk.

Hos Babysam sælger de også en helt ny tremmeseng, som jeg synes er meget enkel og har en god pris på 999 kr. Den hedder XY Klassiske og findes i mange flotte farver. Bunden kan indstilles i 3 højder, og siden kan sænkes. Sengen kan bruges i perioden 6 måneder-2 år.