Silkeborgs naturunder: 10 smukke steder, der vil tage pusten fra dig

Danmark er kendt for sin smukke natur, og Silkeborg er bestemt ingen undtagelse. Denne by i Midtjylland har masser af naturskønne områder at udforske, fra skovklædte bakker til glitrende søer. Her er 10 af de smukkeste steder i Silkeborg, der vil tage pusten fra dig.

Gør livet nemmere for dig selv og dit barn

Meget ændrer sig, når man bliver forældre for første gang. Det er en overvældende og livsændrende begivenhed, man kan forberede sig nok så meget på, men lige så snart man står i situationen, er det noget helt andet, end man i sin vildeste fantasi kunne have forestillet sig.

Et mobilabonnement behøves ikke at være dyrt

Der er nogle ting her i livet, som man bare føler, at man bliver nødt til at betale til, selvom det ikke altid er lige sjovt. Sådan er det med mange regninger, og det er måske også sådan, du har det med dit mobilabonnement.

Dyrt at have børn? Her er der penge at spare!

Publiceret 27-03-2022 Det er uden tvivl dyrt at have børn. De er dyre lige fra de bliver født. Alt koster penge. Børnehave koster, regnbukser koster, pampers koster, alt koster. Legetøjsbutikker bliver et mareridt. Der findes ikke en eneste børne butik som du ikke kommer til at lægge dine surt tjente penge i.

3 tips til at give dit barn den bedste opvækst

Som forældre vil man gerne give sit barn den bedst mulige opvækst. Det er der mange forskellige måder at gøre på – og der er ikke noget, som er mere rigtigt end noget andet. Det er helt op til det enkelte forældrepar at vurdere, hvordan de synes, at de vil opdrage deres barn.

Den grønne løsning

Vores klima er supervigtigt, og derfor er det ofte oppe at vende i medierne. Vi hører gang på gang om, hvordan vi skal til at tænke grønnere. Derfor er noget så smart som en cykel, en fantastisk løsning. Den kan både lejes, købes og repareres uden de helt store omkostninger.

Optag et lån og giv dit barn den bedste start på livet

Hvis du skal være forælder, så er du – med garanti – bevidst om, at det ikke er billigt. Derfor kan det også virke vanskeligt at finde de midler, du skal bruge. Hvis du ikke selv mener, du har råd til at købe det nødvendige udstyr, tøj og deslige, så kan du med fordel optage et lån, der kan dække dine udgifter, så du kan give dit lille barn den bedste start på livet.

Sådan holder du en magisk fødselsdag

Når du skal holde fødselsdag for din søn eller din datter så er det ekstra vigtigt at du husker på, at dagen gerne skal være så god og hyggelig som mulig. Der er nogle ting, der altid er vigtige til fødselsdagen og det er bl.a.

Nyd en skiferie med familien

En skiferie er en rigtig god måde at komme ud og hygge med sin familie i ferien, samtidig med at man har mulighed for at lave noget sjovt og aktivt. Det har længe været populært blandt danske familier at drage på skiferie, og der er en grund til, at det fortsat er.

Tag børnene med på ferie til Afrika

Der er ikke noget bedre end, når ferien nærmer sig, og man skal ud og rejse med hele familien. Det er altid dejligt at komme lidt væk fra det triste vejr i Danmark og komme ned og nyde varmen i de mere sydlige lande.