Dyrt at have børn? Her er der penge at spare!

Publiceret 27-03-2022 Det er uden tvivl dyrt at have børn. De er dyre lige fra de bliver født. Alt koster penge. Børnehave koster, regnbukser koster, pampers koster, alt koster. Legetøjsbutikker bliver et mareridt. Der findes ikke en eneste børne butik som du ikke kommer til at lægge dine surt tjente penge i.

Et mobilabonnement behøves ikke at være dyrt

Der er nogle ting her i livet, som man bare føler, at man bliver nødt til at betale til, selvom det ikke altid er lige sjovt. Sådan er det med mange regninger, og det er måske også sådan, du har det med dit mobilabonnement.

3 tips til at give dit barn den bedste opvækst

Som forældre vil man gerne give sit barn den bedst mulige opvækst. Det er der mange forskellige måder at gøre på – og der er ikke noget, som er mere rigtigt end noget andet. Det er helt op til det enkelte forældrepar at vurdere, hvordan de synes, at de vil opdrage deres barn.

Den grønne løsning

Vores klima er supervigtigt, og derfor er det ofte oppe at vende i medierne. Vi hører gang på gang om, hvordan vi skal til at tænke grønnere. Derfor er noget så smart som en cykel, en fantastisk løsning. Den kan både lejes, købes og repareres uden de helt store omkostninger.

Optag et lån og giv dit barn den bedste start på livet

Hvis du skal være forælder, så er du – med garanti – bevidst om, at det ikke er billigt. Derfor kan det også virke vanskeligt at finde de midler, du skal bruge. Hvis du ikke selv mener, du har råd til at købe det nødvendige udstyr, tøj og deslige, så kan du med fordel optage et lån, der kan dække dine udgifter, så du kan give dit lille barn den bedste start på livet.

Sådan holder du en magisk fødselsdag

Når du skal holde fødselsdag for din søn eller din datter så er det ekstra vigtigt at du husker på, at dagen gerne skal være så god og hyggelig som mulig. Der er nogle ting, der altid er vigtige til fødselsdagen og det er bl.a.

Nyd en skiferie med familien

En skiferie er en rigtig god måde at komme ud og hygge med sin familie i ferien, samtidig med at man har mulighed for at lave noget sjovt og aktivt. Det har længe været populært blandt danske familier at drage på skiferie, og der er en grund til, at det fortsat er.

Tag børnene med på ferie til Afrika

Der er ikke noget bedre end, når ferien nærmer sig, og man skal ud og rejse med hele familien. Det er altid dejligt at komme lidt væk fra det triste vejr i Danmark og komme ned og nyde varmen i de mere sydlige lande.

Opfylder jeg betingelserne for at få barselsdagpenge?

Når man har en nyfødt, er det fantastisk at kunne slappe af og nyde tiden sammen med sin baby. Man kan hurtigt få stress, hvis man ikke er økonomisk sikker, samtidig med at man måske skal lære at være mor for første gang og lige har været igennem en hård fødsel.

4 tips til mere overskud som børnefamilie

De fleste børnefamilier har ofte mange ting at se til, og det er derfor sjældent, at der er særlig meget overskud at komme efter i hverdagen. Men det er heldigvis muligt at skabe en god hverdag som børnefamilie, hvor der er overskud til daglig, vi har samlet et par tips til hvordan I gør her.