Bedste og billigste mobilabonnement lige nu

Gennem den seneste tid har jeg brugt en del tid på at se på, hvilket mobilabonnement som er det billigste. For et halvt års tid siden faldt jeg for et tilud fra Telia, hvor jeg fik en ekstremt billig iPhone 5 til 1.000 kroner med et Telia-abonnement til 299 kroner med Spotify-abonnemet samt rigelig med fri tale og data til mit forbrug. Det var i hvert fald et rigtig, rigtig godt tilbud dengang.

Nu er tiden så kommet til at kigge efter et nyt mobilabonnement.

Hurtigt internet et must

Der er flere gode at vælge imellem. En ting, som jeg er blevet rigtig glad for, er det hurtige LTE-mobilinternet (også kaldet 4G). For mig er det et must, at et billigere mobilabonnement har det med.

Min research er mundet ud i, at det er Bibob som lige nu har det bedste produkt. Lige nu er prisen for 12 timers gratis tale, 10 gigabyte data og ikke mindst LTE internet (4G) kun 119 kroner om måneden.

Det er faktisk et temmelig sammenligneligt produkt med det nuværende Telia-abonnement, jeg har. Jeg sparer altså 181 kroner om måneden – selv om jeg så må droppe Spotify – eller betale for musikken selv. Det går nok. På et år er besparelsen for for mig altså løbet op i 2.172 kroner i forhold til mit nuværende abonnement.

Læserinformation: Jeg har tilladt mig at linke til Bibob på en måde, hvor jeg modtager en lille kommission, hvis du skulle have lyst til at skifte til dem. Jeg linker kun på denne måde, fordi at jeg kan stå inde for produktet. Din pris hos Bibob vil ikke blive påvirket af at du klikker på mit link. Hvis du bruger mit link er jeg naturligvis taknemmelig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *