Behandling af åreknuder i skridtet efter graviditet

Der opstår relativt ofte åreknuder i skridtet hos kvinder, når de er gravide, og det er ikke altid, at de går væk af sig selv. Få dem fjernet hos Åreknudeklinikkerne.

Det er ikke unormalt, at kvinder får åreknuder i skridtet, når de har været igennem en graviditet, og de forsvinder ikke nødvendigvis efter fødslen. Det kaldes vulvaricer i underlivet. De kan dog også komme i forbindelse med åreknuder på benene eller hæmorider.

Uanset årsag kan åreknuderne give gener i form af trykkende fornemmelse, kløe, ømhed ved samleje samt kosmetiske gener.

Åreknuder i skridtet kan behandles effektivt med sclerosering, hvilket vil sige, at der foretages en indsprøjtning af Aethoxysclerol som væske eller skum og ofte ultralydsvejledt, som man også bruger ved behandling af åreknuder på benene.

Behandlingen varer op til en halv time, og der er ikke noget man skal tage hensyn til bagefter. I nogle tilfælde kræver det dog mere end én behandling, før de går væk. Behandlingen er tilmed smertefri, når bare du har fået din lokalbedøvelse, den giver et flot resultat, og efter lader ingen ar.

Åreknudeklinikkerne blev grundlagt i 2001 af Dr. Med. Lars H. Rasmussen, der er speciallæge i karkirurgi og er den internationalt ledende forsker indenfor moderne behandling af åreknuder og karsprængninger.