Her er de bedste feriedestinationer med børn

Står du og skal ud og rejse med børn? Har du endnu ikke fundet den helt rigtige feriedestination? Så skal du læse med her, for vi har samlet de absolut bedste feriedestinationer, når du rejser med børn. God tur!

Disneyland Paris, Disney Village

Turen går til Disneyland Paris. Her venter der et hav af temaparker, biografer, forlystelser og hoteller.

I Disneyland Paris er du sikret uforglemmelige oplevelser hele døgnet rundt – til lands, til vands og i luften.

Hele eventyret i Disney Village starter i indgangen til Disney parken og fortsætter til sent på natten – for de ældste – med shopping, restauranter, shows og meget mere.

I Disneyland Paris er der mulighed for at overnatte i Villages Nature Paris, som er placeret lige ned til søbredden. Her vil I møde smukke omgivelser præget af de fineste landsbyer.

Har I helt små børn med på turen? Så må I ikke så glip af Explores Hotel i Disneyland Paris, som kun ligger et stenkast væk fra forlystelsesparken. Her kan i blandt andet bo som riddere eller prinsesser i temafyldte værelser. Dekorationer piratskibe og swimmingpooler venter på jer.

Disneyland Paris er ideel for yngre børn og barnlige sjæle. Det er med at komme afsted!

Mangler du penge til ferien? Lån til børneferien her.

 

Charterferie i Tyrkiet

Ønsker I at opleve sydens varme? Så bør I tage til Tyrkiet! 8 kilometer fra byen Bodrum i Tyrkiet, ligger Bodrum-halvøen Bitez, som er ideel for jer, som ønsker en afslappet ferie med børn.

Bitez er en lille, men yderst charmerende badeby. Byen byder udover godt vejr og smukke strande, på små hyggelige gader, som I nemt kan spadsere igennem med de mindste.

Afslapning står højest på listen over hvad Bitez tilbyder. Byens strandpromenade er oplagt til hyggelige aften- og badeture. Her er feriestemningen i top!

Bitez tilbyder selvfølgelig også et hav af restauranterm, butikker og barer – der er lidt for enhver smag!

Nu er det bare med at finde baderingen og solbrillerne frem.

Tivoli Hotel København

Ønsker I en ferie i Danmark? I hjertet af København finder I Tivoli Hotel, som er en klar favorit over ferie med børn. Hotellet af inspireret af den fantastiske forlystelsespark, og derfor kan I opleve overnatningen i de fascinerende temværelser, som afspejler forlystelsesparken

Værelserne er skræddersyet til begge køn, og derfor vil I både kunne opleve et hav af trompeter og blomster, alt efter hvilket værelse I ønsker.

Tivoli er en fantastisk løsning for jer, som ønsker en ferie med fart på!

Hvis I har helt små børn med på ferien, er det en oplagt mulighed at besøge de nye forlystelser i Rasmus Klumps Verden, som er placeret lige i hjertet af Tivoli. Her kan I blandt andet opleve tre nye tårne forbundet af smukke gangbroer i en højde af tre meter. Hertil  hører der selvfølgelig en lille rutschebane til.

I Rasmus Klumps verden er der ofte forestillinger, som er en uforglemmelig oplevelse for de mindste.

Florida USA

Har du teenagere med på turen? Så er Florida en stensikker vinder!

Omkring en times kørsel fra Miami finder du det unikke Key Largo, som kaldes for verdens dykkerhovedstad. På vej til Key Largo ligger der et hav af strande, hvor I passende kan tage en dukkert inden ankomsten.

Elsker I ferie med fart på? Så skal I selvfølgelig ud og sejle stærkt i Key Largo og svømme med de sødeste delfiner.

I Key Largo finder du både, hvor bunden er af glas. Det er en unik mulighed for at opleve havets dyr.

Har I mod på noget mere? Så prøv nogle af Floridas madspecialiteter, heriblandt delikat krokodille. En smagsoplevelse du er garanteret at huske længe.

God rejse!