De bedste bodystockings til dig og din baby

Bodystockings og heldragter er det bedste stykke tøj du kan klæde din baby i. De giver god plads til bleen, og det bliver dermed nemmere for forældrene at skifte babyens ble. Samtidig holder de babyen varm og komfortabel i alle situationer. Mange forældre bruger bodystockingen som undertøj, men den kan uden tvivl også sagtens benyttes som bluse. Dette ses specielt, hvis der er et fint print eller søde detaljer på bodystockingen.

 

Gør din hverdag nemmere med bodystockings

Du kan få bodystockings til babyer med mange forskellige lukninger. Man kan fx få en bodystocking til baby med en amerikansk lukning. Her er der på skuldrene et overlap mellem forsiden og bagsiden af stoffet. Halsudskæringen på forsiden af bodystockingen afsluttes under bagsidens halsudskæring. Hermed ender bagsiden af bodystockingen ovenpå, og det giver 2 lag stof på skuldrene.

Hvad er fordelene ved en bodystocking til baby med en amerikansk lukning?

Hullet til halsen er ved denne type bodystocking meget større, pga. den måde halshullet er udformet. Fordelen ved dette er, at man kan tage bodystockingen ned over skuldrene på babyen – det er specielt en fordel, hvis babyen har haft et større uheld i bleen, og det er løbet over.

Hvis bodystockingen havde haft knapper i halsen, havde forældrene været tvunget til at tage den over hovedet for at få den af. I denne situation risikerer man, at uheldet fra bleen bliver spredt op af barnets ryg, og i værste tilfælde helt op i barnets hoved. Den amerikanske lukning gør det muligt for forældrene at trække bodystockingen ned over skuldrene og herefter tage den af ved fødderne.

 

Hvilken bodystocking skal man kigge efter til sin baby?

Når man snakker bodystocking til baby, er der helt overordnet 3 forskellige typer lukninger. Den første type bodystocking til baby lukkes med knapper. Knapperne sidder på én eller begge skuldre, eller nede foran halsudskæringen. Den anden type bodystocking til baby har en slå om eller kinalukning. Dvs. den ene halvdel af bodystockingen foldes ind over den anden, dette foregår på mave sektionen og bliver typisk brugt på bodystockinger til babyer, der er blevet født for tidligt. Til sidst findes der den amerikanske lukning. Når du skal vælge en type bodystocking til din baby, skal du også være opmærksom på, at der er forskellige armlængder. Der er både kortærmede og langærmede, og sidst men ikke mindst, findes der også bodystockings til babyer, som indeholder små shorts.

Så er du på udkig efter en bodystocking til baby, er der en del ting du skal tage højde for. Det bedste er købe nogle forskellige typer bodystockings, for herefter at finde ud af hvad der fungerer bedst for dig og din baby.