7 typer af babylegetøj, der udvikler din baby

Markedet bugner af babylegetøj i alle afskygninger. Derfor kan det også være svært at finde hoved og hale i det store udvalg. Hvis du skal købe babylegetøj, så er det dog vigtigt, at du holder fokus på, at investere i noget, der udvikler din baby. Det får du 7 antal gode eksempler på i denne artikel.

Kasse med kuglebane

Et oplagt bud er en kasse med kuglebane. Det giver din baby rigtig god motoriktræning, da han eller hun skal føre kuglerne gennem banen og kan se dem ruche rundt. De klare farver vil desuden også være med til at stimulere barnets syn.

Hånd- og fodrangler

En god investering kan også være en hånd- og fodrangle. De kan f.eks. være udstyret med søde små insekter. Det har en knitre- og raslelyd, der stimulerer babyens koordinering fra hånd til fod. Deror er det også en rigtig god investering.

En god gåvogn

Noget der for alvor kan motivere din baby til at komme op på benene og bevæge sig rundt er en gåvogn. Det giver naturligvis sig selv, at det også er med til at udvikle din baby på positiv vis, da den kan lære babyen at gå stille og roligt.

Barnevognsrand og aktivitetsbog i ét

Her er der faktisk tale om et stykke to-i-én-legetøj, der kan stimulere synet. De fås med få farver på den ene side til den første tid og flere farver på den anden side, når barnets syn er udviklet mere. Puslespillet har typisk sjove motiver og lyde, der introducerer din baby til problemløsning.

En klassisk puttekasse

Langt de fleste kender selvfølgelig også til den klassiske puttekasse, hvor babyen skal få små klodser i forskellige former og farver ned i kassen. Det er et godt redskab, der kan styrke barnets øje-til-hånd-koordination og finmotorik.

Tumling med stableringe

Dette er også et stykke legetøj, som har været på markedet i mange år. Her får barnet mulighed for at sortere og stable de farverige ringe. Det er både med til at udvikle barnets logik og dertil også barnets øje-til-hånd-koordination.

Sanseklodser

Fås ofte i en pakke á 4 stk., der er udviklet i 100% ren naturgummi og fri for phthalater. Din baby kan både stable og kaste med de bløde kuber. Både de klare farver og de små figurer på klodserne er med til at stimulere din baby ved hjælp af både syns- og følesans.

Comments 54

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.