Af erfaring…

Jeg har altid interesseret mig for mange forskellige former for formidling. Jeg har f.eks. arrangeret foredrag om reklame og markedsføring som medlem af de studerendes bestyrelse i Huset Markedsføring, lavet radio på Universitetsradioen og kommunikationsarbejde for Boligselskabet Domea.

Med tiden har min interesse været mere og mere for at være skrivende journalist og specielt her på web. Derfor kan du nedenfor se, hvad jeg har beskæftiget mig med inden for disse former for formidling.

2009-nu

Jeg er medindehaver af det journalistiske produktionsselskab Mediaaid I/S, hvor jeg bl.a. har udviklet og driver de kommercielle blogs Shopblogger.dk og Prins&Prinsesse.dk.

2010-2011

Nyhedsjournalist på Aller´s nyhedsbureau NewsDesk, hvor jeg skrev artikler til kvindenyhedssitet Alive.dk, som er et samarbejde mellem Aller og Jyllands-Posten.

2008-2009

Nyhedsjournalist på gratisaviserne 24timer og MetroXpress.

2004-2007

Skribent på online kvinde – og livsstilsmagasinet Aniston.dk.

 

På papiret..

Jeg har en cand.comm i journalistik fra Roskilde Universitet. Desuden har jeg en viden om virksomhedsforhold og drift med en bachelor i virksomhedsstudier fra Roskilde Universitet samt faget Organisations-og Institutionsanalyse fra Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *