5 sjove forårsaktiviteter med børnene

Vi er kommet nogle uger ind i den første forårsmåned og det er derfor tid til at tage børnene med på sjove udendørsaktiviteter. Der findes utroligt mange gode aktiviteter som du kan børnene med til om foråret. I denne artikel har vi samlet vores bud på fem sjove aktiviteter som er perfekte til børn og forår.

Besøg skoven

Den første forårsaktivitet til børnefamilien er at tage på skovtur. På en skovtur kan hele familien være sammen og opleve hvordan alting snart begynder at spire igen. Lige nu kan I kigge på vintergækker og de gule erantis der laver et flot tæppe i skovbunden.

Hvis I finder et godt træ kan børnene få lov at klatre rundt og der er derfor mange gode grunde til at tage på skovtur. En tur i skoven er også en god mulighed for at komme ud og lytte til fuglesang-

I kan samtidig tage et tæppe og en madkurv med og sætte jer et sted i skovbunden og slappe af.

 

Tag på cykeltur

Aktivitet nummer to til at komme udenfor i foråret at tage børnene med på cykeltur. En cykeltur er en af de hyggeligste aktiviteter som familie. Hvis I tager jer god tid til cykelturen kan I nyde naturen imens i Cykler rundt.

I kan fx cykle hen til en sø i nærheden og holde en lille pause der gør I vender hjemad igen og på den måde gøre cykelturen ekstra spændende.

Når I er på cykeltur, er det selvfølgelig vigtigt at huske cykelhjelm til børnene og de voksne, så sikkerheden er i top på jeres cykeltur.

 

Byg en hule

Den næste aktivitet er at bygge en hule. Alle børn elsker at bygge huler, som de bagefter kan lege med.

I kan bygge en hule i haven ved at bruge et kasser, tæpper, puder eller hvad I ellers har der godt kan tåle at komme udendørs og blive brugt til at lave en fantastisk hule. I kan også udnytte skovturen til at bygge en god hule der, hvis I har et par tæpper med hjemmefra vil I uden tvivl kunne lave en unik hule i skoven.

Hvis vejret driller og det ikke er vejr til at lave en udendørs hule kan I lave hulen indendørs og derfor er det altid muligt at lave en god hule og få tiden til at gå med det.

 

 

Plant blomster i haven

I marts er det samtidig tid til at gå i gang med lidt forskelligt havearbejde for at hjælpe haven på vej til at blomstre.

I kan derfor med fordel tage børnene med ud i haven og få dem til at hjælpe med fx at plante et par nye blomster. Når børnene har været med til at plante blomsterne vil de finde det spændende at fælge med I når blomsterne begynder at vokse og det er derfor en god måde at lære børnene om planter og hvordan de vokser.

 

Lav ny dekoration til boligen

Den sidste idé til en hyggelig forårsaktivitet med børnene er at lave hjemmelavet dekoration til boligen. Foråret er et perfekt tidspunkt til at opdatere boligen med ny dekoration og det bedste er at lave lidt dekoration sammen med børnene.

I kan fx sætte jer ned og tegne eller lave flotte perleplader. I kan også tage ud i haven og finde blomster som I kan presse og lave dekoration ud af og dermed bringe foråret ind i jeres hjem

Især hvis i fornyelig er flyttet til et nyt hjem kan det gøre en stor forskel at putte hjemmelavet dekoration op, da det vil give en god hjemlig følelse. Hvis I er ved at flytte er det desuden en god idé at have en boligadvokat med på råd, så I er sikre på at der er styr på det juridiske i forbindelse med jeres bolighandel.

I kan også lave dekoration på mange andre måder, det gælder bare om at være kreativ, så I kan få noget flot dekoration op i jeres bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.