5 juleaktiviteter til børnefamilien

December er lige rundt om hjørnet, og det betyder tid til at hygge sammen hele familien. Men hvilke aktiviteter er de allerbedste til hygge? Der findes et hav af gode aktiviteter som er perfekte til december måned, i denne artikel kommer vi med 5 bud på sjove aktiviteter til december måned.

Lav julepynt

Det her punkt havde du uden tvivl set komme, men en af de bedste aktiviteter til december er uden tvivl at lave julepynt sammen. Alle børn elsker at lave julepynt, som i bagefter kan hænge op, så det kan pynte i boligen.

I kan lave mange forskellige former for julepynt, og det kommer lidt an på alderen hvad der er perfekt julepynt at lave med jeres børn. Hvis jeres børn er blevet så gamle, at de har lidt tålmodighed til at prøve kræfter med svær julepynt kan i fx prøve at flette julestjerner. Hvis jeres børn ikke er så gamle endnu kan I lave flotte juledekorationer med stearinlys og grankogler. I kan også altid flette julehjerter, her kommer det nemlig an på det enkelte julehjerte, hvor svært det er at flette.

Bag julesmåkager

Aktivitet nummer to til december måned er at bage julesmåkager sammen. Der findes ikke noget hyggeligere end at bage småkager, som I bagefter kan nyde sammen. I kan prøve kræfter med nogle af de klassiske julesmåkager som pebernødder, vaniljekranse eller brunkager.

Så kan i bagefter sidde i sofaen med et lunt tæppe og hygge sammen.

Pynt op til jul

Det her punkt var også nødt til at være der. I december, eller slutningen af november, skal der selvfølgelig pyntes op til jul. Og det er en perfekt aktivitet, som I kan samles om hele familien. I kan både dække op med traditionel julepynt som nisser og julehjerter.

Men I kan også tænke over at købe en flot juledug eller et par dækkeservietter der passer til julens farver. I kan fx kigge på dækkeservietter fra Georg Jensen Damask.

Se en hyggelig julefilm

Den fjerde hyggelige juleaktivitet er at se en hyggelig julefilm sammen. Det er altid hyggelig at se en god film, og i julen bliver det bare ekstra hyggeligt med en god julefilm.

I kan selvfølgelig også se julekalender, hvis I følger med i en af de mange julekalendere der vises hvert år. Nogle gange er det dog hyggeligere med en julefilm, da den ender med det samme. Så skal I ikke gå og vente på at se om det ender godt, som det er med julekalendere, hvor der først kommer en afgørelse juleaften.

Tag på julegaveindkøb sammen

En sidste god aktivitet til december at tage på julegaveindkøb sammen. Hvis du tager børnene med på julegaveindkøb, kan de hjælpe med at finde de bedste julegaver til alle dem I skal købe gave til.

Børnene kan hjælpe med at finde de bedste julegaver til far eller mor. De har garanteret en idé elle to til hvad de synes deres forældre skal have i gave, og de kan derfor være en hjælpende hånd på det punkt. Det kan fx være de godt kunne tænke sig at give mor lidt flot tøj fra Neo Noir i gave, eller noget andet, som de mener deres mor vil blive glad for. Du kan i hvert fald roligt tage børnene med på råd, når der skal købes julegaver.

Det er selvfølgelig meget forskellige om dine børn har tålmodighed til at gå rundt og kigge på gaver, men de fleste børn synes det er spændende at komme ud og købe ind. Og hvis dine børn ikke har alt for meget tålmodighed, kan I bare gøre det til en kort shoppingtur og så evt. lokke med en vaffel eller pandekage på vejen hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *