3 tidspunkter hvor du og dit barn sammen kan lytte til en god lydbog

Der er mange tidspunkter, hvor både børn og deres voksne sammen vil kunne nyde tiden ved at lytte til en god lydbog. Men der i særdeleshed tre tidspunkter, hvor det at lytte til lydbog vil give særligt god mening for jer begge to.

Når godnatlæsningen bare ikke er hyggelig for dig

Er du træt efter en lang arbejdsdag og efterfølgende ræs med afhentning af børn, aftensmad og oprydning, og har du mest af alt bare lyst til at ligge dig putte med dit barn fremfor at skulle læse historier? Så er det da det, du skal gøre! Altså at ligge dig sammen med dit barn.

Put jer sammen under dynen og sæt i stedet en god lydbog på, som I sammen kan ligge og lytte til. Det vil være mindst lige så hyggeligt for dit barn, og det vil være endnu mere hyggeligt for dig. Der er ingen grund til at have dårlig samvittighed over, at du ikke selv læser. Dit barn vil sætte pris på tiden og nærværet med dig langt mere, end at du læser en historie, du faktisk ikke har lyst til.

Når i skal på længere køreture

Skal du og dit barn ud på en længere køretur? Så kan det hurtigt blive rigtig kedeligt for dit barn at sidde omme på bagsædet. Men du kan jo af gode grunde ikke underholde barnet, imens du køre bil. Sæt derfor en lydbog på fra https://www.lydbogreolen.dk/ og lad den underholde dit barn i bilen.

Når barnet kommer træt hjem efter en lang dag

Ligesom du også er træt når du kommer hjem så er dit barn det ofte også. Sæt derfor en lydbog eller en af de bedste danske podcasts til børn på og sid og lad batterierne op.