3 gode julegaver til dit barn

Juletiden er lige om hjørnet, hvilket er ens betydende med, at julegaveracet meget snart bliver skudt i gang. For mange, herunder især forældre af det mandlige køn, er det meget uoverskueligt at skulle tænke på. Ved at give 3 gode forslag på julegaver til dit barn håber vi at kunne være med til at reducere følelsen af stress over denne tid på året. Kombineret med nedenstående gaveeksempler er et godt råd at begynde juleshoppingen tidligt! Man kan med fordel benytte de mange udsalg, som der vil være på Black Friday d. 24 november. Så start snart og undgå at løb forvirret rundt i Magasin side om side med alle de andre forældre, der står i samme situation.

Giv en oplevelse

Hvis der er noget, som børn elsker, er det oplevelser. En oplevelse er også en god gave at give, eftersom det er noget, som man kan nyde sammen som familie. Det er med til at styrke båndene og familiefølelsen, hvilket gør det til en form for investering. En oplevelse behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene. Et godt og oplagt eksempel, grundet den tid på året som vi bevæger os hen imod, er at tage på en kort skiferie, som dem Stenaline udbyder. Varigheden af skiferien afhænger naturligvis af, hvad budgettet rækker til, men en kort skiferie er som udgangspunkt en oplevelse, som kan gøres for billige penge.

Ovenstående er blot et eksempel, men sørg for at ram dit barns interesse med den oplevelse, du vil give. Hvis dit barn elsker fodbold, så inviter ham/hende ind og se en fodboldkamp. Hvis dit barn elsker ballet, så inviter ham/hende ind og se en ballet forestilling etc.

Tøj til årstiden

Tøj er en meget ”normal” gave at give, men det behøver ikke nødvendigvis at gøre det til en dårlig gave. Der findes mange steder online, som har fanget et design af børnetøj, der rammer en flot minimalistisk stil og som samtidig passer til årstiden. Vi har tidligere udgivet et indlæg, hvor et minimalistisk design netop er et af nøgleordene til den børnemode, der hitter i 2017.

Et godt eksempel på en shop, som producerer børnetøj under ovenstående kategori, er termoland.dk, der har termotøj som deres primære produkter. De laver det til både børn og voksne, hvorfor du nemt kan købe noget med til dig selv i forbindelse med søgningen efter en ting til dit barn.

Boldbassin

Denne gaveide er en smule mere specifik end de to forrige og retter sig mere til børn, som ikke er særlig gamle. Dog har boldbassin over det seneste år været en stigende trend for børnefamilier, hvilket nok skyldes, at de nu kan fås i design, som gør, at man rent faktisk godt kan være dem bekendt. Så glem alle de forestillinger du har af det usexede plasticbassin med bolde i alle verdens farver. Misioo er eksempelvis et brand, som producerer disse boldbassiner i stof i en grålig farve, der gør dem til noget helt andet. Derudover kommer plasticboldene til bassinet også i grålige farver, hvilket gør at det hele matcher. Selvom det er en alternativ gave, så tag det endelig i overvejelse, da det er noget, som børn, i den rigtige alder vel at mærke, er helt vilde med.

Forhåbentlig vil ovenstående gaveeksempler være med til at inspirere dig en smule til, hvor du skal starte, når du skal starte juleshoppingen. Som førnævnt så husk for din egen skyld at start tidligt, således at der ikke går stress i den!