2. MuMu-Land – smykker til børn

Hos MUMU-Land kan du få søde sølvsmykker til børn og baby

Forær den nybagte mor og hendes baby de fineste sølvsmykker. Et lille kanin-vedhæng til babyen og en større kanin til moderen. Pris: 1.350 kr.

Smykke til den nybagte mor og hendes baby. Et lille kanin-vedhæng til babyen og en større kanin til moderen. Pris 1.350 kr.

Hos Prinsogprinsesse laver vi en serie med lækre netbutikker. Den anden i rækken er er MUMU-Land.dk, hvor du kan få fine sølvsmykker til børn som charms, vedhæng og armbånd til for eksempel dåbs- eller barselsgave.

For eksempel kan du give den nybagte mor og hendes baby et lille kanin-vedhæng til babyen og en større kanin til moderen.

MUMU-Lund er et hyggeligt univers skabt af sølvsmed og designer Lone Løvschal, som er udlært Sølvsmed fra Georg Jensen Sølvsmedie og efterfølgende uddannet designer ved Royal College of Art i London.

En fantasifuldt univers

Det er en eksklusiv smykkeserie, der består af en række unikke og stilrene figurer i sølv og guld, der tilsammen udgør et fantasifuldt univers, der byder på meget mere end blot smykkerne.

MuMu-land har mange genkendelige referencer til vores hverdag og navnet er inspireret af Mu eller Lemuria som ifølge myterne er en forsvunden civilisation, hvor indbyggerne levede i harmonisk fred med hinanden.

Smykkerne ligger på mellem 600 og 2.500 kr.

Se de søde smykker her

Comments 7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *