Hvilken mode hitter til mindre børn i 2017?

Hvis du skal købe nyt tøj til dit barn, så er der mange aspekter, der skal overvejes. Der er mange forældre, der er af den opfattelse, at det udelukkende er det udseendemæssige aspekt, der har relevans. Faktum er dog, at der ligeledes er mange andre aspekter, der har relevans – og endda større relevans end udseendet.

Legehuse og hytter: underholdning til de næste mange år

Hvis I har hus og have, kommer spørgsmålet fra jeres børn helt sikkert en dag: ”Hvornår må vi få et legehus?” Hvis I har haven til det, er det en fantastisk investering. Ikke kun vil I give jeres børn en masse gode minder med skøn leg, men det kan faktisk også gøres rigtig hyggeligt med lidt snilde, den rette placering og en god farve til malingen.

Vælg den rigtige skoletaske

Skolestart er en stor dag i et barns liv, og der er ofte mange ønsker fra børnene. Det er især Spiderman og Frost, der hitter hos de små i år, men ergoterapeuter påpeger, at det langtfra altid er den bedste måde at vælge en taske på.

Sådan bærer du dig ad med at finde den rette familiebil

Du har fået en vigtig opgave – at finde den rette bil til familien. Skal du kunne træffe et valg, som glæder hele familien, skal du først og fremmest i gang med at undersøge mulighederne. Der findes rigtigt mange forskellige biler, så hvordan bærer du ad med at finde den helt rigtige?

Sådan giver du dit barn de bedste søvnbetingelser

Vi ved alle, at søvnen er en af de vigtigste grundsten for et sundt helbred. Søvnen gør, at mennesket kan klare alle de stimuli, det bliver udsat for i løbet af dagen – psykisk såvel som fysisk. Søvn kan ikke undværes, og den bør være af høj kvalitet så ofte som muligt, hvorfor det bør prioriteres højt.

Få ideer til barnets julegave her

Der er færre og færre dage tilbage i kalenderåret, og snart er det juleaften, som står på menuen. Dette er en dag fyldt med hygge blandt familien og vennerne, men ligeledes er det en dag, hvor der bliver serveret god mad fra morgen til aften.

Første skoledag – pak tasken rigtigt

Før eller senere skal børnene i skole, og det ved vi alle. Vi ønsker alle at give dem den bedste start på deres skoleliv eller start på endnu et skoleår. Nogle forældre har svært ved, at deres børn nu er blevet så store, at de skal hjemmefra og til at i skole.

Spar penge på babyudstyr uden at gå på kompromis

Når man bliver forældre for første gang er der tusindevis af ting der skal være styr på, inden den lille kommer til verden. Mange kommende mødre og fædre bliver chokkerede over den mængde babyudstyr det kræver, og hvor mange penge der egentligt skal spenderes, når babylykken er lige om hjørnet og man sætter i gang med forberedelserne.

5 vigtige ting du skal huske til barnet

Har du for nyligt fået et barn, eller er det lige om hjørnet. Uanset tilfældet er det vigtigt, at du har udstyret i orden. Det rigtige udstyr er nødvendigt for barnets sikkerhed og opvækst. Endvidere er det med til at gøre din dagligdag lidt lettere.