Sjov udendørs leg for dit barn – året rundt

Det er ingen hemmelighed, at børn elsker at lege. De kan bruge timevis på det, og udover at de hygger sig med det, spiller leg desuden en vigtig rolle i deres udvikling. På grund af det svingende danske vejr, leger mange børn ofte indendørs store del af året.
bobles-legetoej

Motoriklegetøj fra bObles tilgodeser både forældrenes og børnenes behov

Arkitekten, Bolette Blædel, og hendes søster, designeren, Louise Blædel, står bag den populære serie af motoriklegetøj, som bærer navnet, bObles. Motoriklegetøjet fra bObles kan beskrives som en slags særdeles børnevenlige skummøbler, der har form som forskellige dyr og objekter, og som både stimulerer børnenes fantasi og opbygger deres motoriske færdigheder.
Fodboldmål

Få far/søn-tid med fodbold i haven

I en hektisk hverdag kan det ofte være svært at få det hele til at hænge sammen, og mange gange går det ud over familien. Når den ene dag tager den anden, og du har travlt på arbejdet, er det nemt at glemme at være sammen med børnene nu og her.
trælegetøj

5 typer legetøj, der udvikler dit barn

I dag bruger mange børn mere tid med telefoner og tablets end med legetøj, og det er en ærgerlig udvikling. Selvom tablets kan udvikle nogle af barnets evner, er gammeldags legetøj nemlig mindst lige så lærerigt, og det styrker barnet på mange områder.

Find børnetøj til hverdagen og festlige lejligheder

Fastelavn nærmer sig, hvilket er den perfekte anledning til hyggelige temafester. I månederne omkring fastelavn bliver du og dit barn helt sikkert inviteret til mange forskellige fastelavnsfester – alt fra vuggestue- og børnehavearrangementer til børnefødselsdage. I denne artikel får du gode råd til et kreativt fastelavnskostume til din baby.

Få ideer til barnets julegave her

Der er færre og færre dage tilbage i kalenderåret, og snart er det juleaften, som står på menuen. Dette er en dag fyldt med hygge blandt familien og vennerne, men ligeledes er det en dag, hvor der bliver serveret god mad fra morgen til aften.

Øg dit barns udvikling med det rigtige legetøj

Legetøj i plastik, legetøj i træ, legetøj i metal, legetøj i skum – der er næsten ingen grænser, når det kommer til legetøj. Det findes i alle materialer, former og størrelser. Der findes så mange forskellige slags legetøj i butikkerne i dag, og det kan være svært at finde ud af, hvilket legetøj der er bedst, når det gælder om at udvikle og stimulere dit barn bedst muligt.

Fodboldklubber får hjælp til nyt udstyr – Hjælp dine børns fodboldklub med et sponsorat

Hvis du kender et fodboldhold, der trænger til nye fodboldstøvler eller bolde, så hjælp Carlsberg Sport med at finde nye talenter, der har brug for at blive hjulpet på vej med nyt udstyr. Det er nemt at tilmelde sig via videoen herunder og du kan på den måde være med til at skaffe lækkert nyt udstyr til dine børn og deres klub.

Her kan du købe genbrug til børn

Du kan få mange ellers dyre ting til dit barn, hvis du køber dem brugt. Vi guider dig til steder, hvor du kan købe genbrug til børn Både nethandel og genbrugsbutikker melder om stor stigning i slaget af brugte varer til børn, skriver avisen 24timer i dag.