3 gode julegaver til dit barn

Juletiden er lige om hjørnet, hvilket er ens betydende med, at julegaveracet meget snart bliver skudt i gang. For mange, herunder især forældre af det mandlige køn, er det meget uoverskueligt at skulle tænke på. Ved at give 3 gode forslag på julegaver til dit barn håber vi at kunne være med til at reducere følelsen af stress over denne tid på året.

5 juleaktiviteter til børnefamilien

December er lige rundt om hjørnet, og det betyder tid til at hygge sammen hele familien. Men hvilke aktiviteter er de allerbedste til hygge? Der findes et hav af gode aktiviteter som er perfekte til december måned, i denne artikel kommer vi med 5 bud på sjove aktiviteter til december måned.

Sjov udendørs leg for dit barn – året rundt

Det er ingen hemmelighed, at børn elsker at lege. De kan bruge timevis på det, og udover at de hygger sig med det, spiller leg desuden en vigtig rolle i deres udvikling. På grund af det svingende danske vejr, leger mange børn ofte indendørs store del af året.
bobles-legetoej

Motoriklegetøj fra bObles tilgodeser både forældrenes og børnenes behov

Arkitekten, Bolette Blædel, og hendes søster, designeren, Louise Blædel, står bag den populære serie af motoriklegetøj, som bærer navnet, bObles. Motoriklegetøjet fra bObles kan beskrives som en slags særdeles børnevenlige skummøbler, der har form som forskellige dyr og objekter, og som både stimulerer børnenes fantasi og opbygger deres motoriske færdigheder.
Fodboldmål

Få far/søn-tid med fodbold i haven

I en hektisk hverdag kan det ofte være svært at få det hele til at hænge sammen, og mange gange går det ud over familien. Når den ene dag tager den anden, og du har travlt på arbejdet, er det nemt at glemme at være sammen med børnene nu og her.
trælegetøj

5 typer legetøj, der udvikler dit barn

I dag bruger mange børn mere tid med telefoner og tablets end med legetøj, og det er en ærgerlig udvikling. Selvom tablets kan udvikle nogle af barnets evner, er gammeldags legetøj nemlig mindst lige så lærerigt, og det styrker barnet på mange områder.

Find børnetøj til hverdagen og festlige lejligheder

Fastelavn nærmer sig, hvilket er den perfekte anledning til hyggelige temafester. I månederne omkring fastelavn bliver du og dit barn helt sikkert inviteret til mange forskellige fastelavnsfester – alt fra vuggestue- og børnehavearrangementer til børnefødselsdage. I denne artikel får du gode råd til et kreativt fastelavnskostume til din baby.

Få ideer til barnets julegave her

Der er færre og færre dage tilbage i kalenderåret, og snart er det juleaften, som står på menuen. Dette er en dag fyldt med hygge blandt familien og vennerne, men ligeledes er det en dag, hvor der bliver serveret god mad fra morgen til aften.

Øg dit barns udvikling med det rigtige legetøj

Legetøj i plastik, legetøj i træ, legetøj i metal, legetøj i skum – der er næsten ingen grænser, når det kommer til legetøj. Det findes i alle materialer, former og størrelser. Der findes så mange forskellige slags legetøj i butikkerne i dag, og det kan være svært at finde ud af, hvilket legetøj der er bedst, når det gælder om at udvikle og stimulere dit barn bedst muligt.